Kulcsszó: gyümölcs
Kiváló minőség karnyújtásnyira
Az értékesítés szempontjából nagyon fontos, hogy a megtermelt gyümölcs a piaci elvárásoknak megfeleljen.
Lehet-e világsiker a magyar pálinka?
Akiknek munkakörük és küldetésük a kulturált pálinkafogyasztás: Szöllősi Edit a magyar pálinkakultúráról
Jönnek az ellenőrök!
A vizsgálat az ünnepekhez kötődő termékre és ilyenkor kiemelt forgalmat bonyolító vállalkozásra fókuszál.
Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzés indul a Szent István Egyetemen
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú képzés indul 2019. februárban.
Négy ág is húzza a gyümölcs-zöldségágazatot
Nincs munkáskéz, akadozik a feldolgozás, van árudömping és olyan időjárás, amilyenben tervezni és lassan termeszteni is alig lehet.
Használjuk ki a szilvában rejlő lehetőségeket!
Évente átlagosan 1,3 kg szilvát fogyasztanak a magyarok, olvasható a NAK honlapján.
Támogatottá válhat hazánkban a kivi- és fügetermesztés
Hazánk az Európai Bizottságnál a termelési támogatás kiterjesztését kezdeményezte kivi- és fügetermesztésre.
A zamatos meggybor csak forgalmazókra vár
A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete 2014-ben fogott bele a meggybor előállítási folyamat kidolgozásába
Így jön el az Ipar 4.0 a borágazatba
Stuttgartban rendezik meg a hagyományos nemzetközi szakvásárt, amely a bor-, gyümölcslé- és likőrágazat egyik legnagyobb technológiai, fejlesztési seregszemléje