Így szüretelik a bio homoktövist Tenyőszigeten
Nem csak termelik, naponta isszák is a levét. Így szüretelnek a Töviskertem bio homoktövis-ültetvényben Tenyőszigeten.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreNem csak termelik, naponta isszák is a levét. Így szüretelnek a Töviskertem bio homoktövis-ültetvényben Tenyőszigeten.
Belevágtak és sikerük lett. Alig győzik a sok természetes gyümölcslevet a szekszárdi Gyűszűbirtokon készíteni.
A Simon családi gazdaság gyümölcsfeldolgozó üzemében prémium minőségű, frissen préselt gyümölcslé alapanyagok készülnek.
Egyre kevesebb üdítőt és gyümölcslevet vásárolnak Magyarországon, az éves szinten 170 milliárd forint termelési értéket előállító gyártók tavaly 8 százalékkal kevesebb terméket adtak el a magyar piacon, mint az előző évben.
Jelentősen nőtt az idei, 2013/2014-es tanévben a Nemzeti Iskolagyümölcs Programban részvevő iskolák és a tanulók száma is.