Minőséget tesz az asztalra a magyar agrárium
Divatot kell csinálni a piacból – vigyük közelebb a fogyasztóhoz a mezőgazdasági termékeket!
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreDivatot kell csinálni a piacból – vigyük közelebb a fogyasztóhoz a mezőgazdasági termékeket!
A magyar agrárium minőségi élelmiszereket állít elő, cél, hogy elsősorban a hazait kínáljuk, fogyasszuk.
Témák, melyek utat mutathatnak a kisebb agrártermelőknek a versenyképesség megőrzésében, vagy a fejlődésben.
A Kukorica Kör Egyesület tagjai arról beszéltek, mit tehetnek hozzá a gazdasági szereplők a falvak fejlődéséhez.
Egyre kedveltebbek a helyi élelmiszerek, amit az is jelez, hogy a korábbi 6-8 százalékról 8-12 százalékra emelkedett arányuk a fogyasztáson belül.
A helyi iparűzési adóval kapcsolatos feladatok 2010. június 29-ével az önkormányzati adóhatósághoz visszakerülnek.