Rengés-rendeződés a húsiparban
Hogyan hat a hazai piacra, ha a multi-áruházláncok termelnek és gyártanak is…?!
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreHogyan hat a hazai piacra, ha a multi-áruházláncok termelnek és gyártanak is…?!
Nőtt a hazai marhahúskivitel – de vajon hogyan mozognak a globális húspiacok?
A NAK a programsorozat következő szakmai napját a húsipar számára rendezi
A NAK tanulmányutat szervez a hazai élelmiszer-előállítók versenyképességének növelése érdekében
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szakmai egyeztetést folytatott a hazai kis-, és közepes húsipari vállalkozásokat tömörítő Vállalkozó Húsiparosok és Húskereskedők Szövetsége, azaz a Húscéh képviselőivel.
Százmillió forintos beruházás valósult meg Herceghalomban az Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet (NAIK-ÁTHK) állatházának és laboratóriumának csütörtöki átadásával.
Bivaly, magyar szürke marha és holstein-fríz egyedek húsvizsgálati eredményei.
Az, hogy a szürkemarha a világ (egyik) legfinomabb húsát tudja szolgáltatni, sovány vigasz azoknak a szürkemarhatenyésztőknek akik átlagáron sem tudják piacra vinni marháikat.
A Baromfi Termék Tanács (BTT) és a Magyar Pulykaszövetség a magyar pulykaágazat versenyképességének megőrzéséhez az áfacsökkentés mellett a geotermikus energiához való hozzáférés lehetővé tételét sürgeti.
A sertéságazat szereplői bíznak abban, hogy az állami költségvetés teherbíró képességének erősödésével a tőkehúsok és a hústermékek is a kedvezményes forgalmiadó-kulcs alá kerülnek.