Mikor, mit, hogyan, kinek? – a válasz a kiadványban található
A magyar agrárium minőségi élelmiszereket állít elő, cél, hogy elsősorban a hazait kínáljuk, fogyasszuk.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA magyar agrárium minőségi élelmiszereket állít elő, cél, hogy elsősorban a hazait kínáljuk, fogyasszuk.
Hogyan kerülnek meghatározásra az ellenőrzési szempontok, mire szükséges figyelnie az agrártermelőnek?
A mezőgazdasági termelő megfelelő választását segíti a szaktárca és a kamara közös kiadványa.
Már elérhető a szaktárca új agrártámogatási honlapja, mely aprópénzre bontja a vonatkozó szabályokat.
A „Húsba vágó tények” újabb két kötete támogatja a mezőgazdasági termelők munkáját.
A tervek szerint az intézkedések csökkentik a méhészek kockázatait.
Mezőgazdaság szűkebb körét, az állattenyésztést támadják a rosszindulatú tévhitekkel, itt a tudományos alapú válasz.
Kisokos a gazdáknak az új törvényről és egyéb tájékoztató anyagok…
A talajban lakó színes élővilág megőrzéséhez e könyv által közvetített tudás kötelező!
A kiadvány bemutatja a trendeket, az előállítás és jelölés szabályait és a fejlesztési lehetőségeket.