A gasztronómia csúcsainak ostroma a magyar szürkemarha húsával
Miközben a magyar szürkemarha, mint fogalom ismét megveti a lábát a köztudatban, még mindig nem kell sokat keresgélni, hogy találjunk olyan szakembert, aki készségesen…
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreMiközben a magyar szürkemarha, mint fogalom ismét megveti a lábát a köztudatban, még mindig nem kell sokat keresgélni, hogy találjunk olyan szakembert, aki készségesen…
A csabai kolbásszal, a hízott libából előállított termékekkel, a tokaji aszúval és a Béres-cseppel bővítette a hungarikumok gyűjteményét a Hungarikum Bizottság keddi, székesfehérvári ülésén.
Békéscsaba újra bevezeti az 1934-es csabai kézműves kolbász védjegyet.