Csődbe viszi a tisztákat a feketézés
Több milliós kárt okozhatnak az illegális gyümölcspárlatokkal
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreTöbb milliós kárt okozhatnak az illegális gyümölcspárlatokkal
Április 26-ig lehet nevezi az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyre.
18-20 °C hőmérsékleten adja ki legjobban a pálinka a gyümölcs kellemes ízét.
A lepárlás technikai újdonságai, a kisüsti eljárás bemutatása, és még sok hasznos előadás
Pálinka- és a párlatkészítéssel indul a NAK „Tanuljunk együtt!” programsorozata!
A kamara 2017-ben indította el a „Tanuljunk együtt!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket.
Kiváló élettani hatásai mellett termeszthetősége és pálinkája miatt is egyre népszerűbb ez a gyümölcs
A pálinka élmény – csúcsgasztronómiai szintű italok Harcról
A selyemtől a gyógyíron át pálinka-alapanyagnak is használják világszerte
Akiknek munkakörük és küldetésük a kulturált pálinkafogyasztás: Szöllősi Edit a magyar pálinkakultúráról