„Kincsünk a termőföld”
November 24-én került sor a Magyar Talajvédelmi Baktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szövetségének első konferenciájára.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreNovember 24-én került sor a Magyar Talajvédelmi Baktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szövetségének első konferenciájára.
A talajoltóval eredményesebben gazdálkodunk, a talajszerkezet javul, a szármaradvány pedig gyorsabban lebomlik.
„12 év tapasztalata után biztosan állítom, már 1-2 év alatt látható a Phylazonit talajbaktérium pozitív hatása.”
A kukorica igényes a talaj szerkezetével, tápanyag- és vízszolgáltató képességével szemben.
A Phylazonit Technológia javítja talajaink szerkezetét, növeli mikrobiális tevékenységét, megoldást ad az éghajlatváltozás okozta problémákra.
Javuló talajszerkezet, jobb víz- és tápanyag-gazdálkodás és szárazságtűrő-képesség, nagyobb zöldtömeg, kiegyensúlyozott termésmennyiséget és -minőség, költségtakarékos gazdálkodás.
A magyar piacon jelenlévő közel 150000 márkából a legjobb 400 között a Phylazonit!
A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át.
A Phylazonit Tarlóbontó nemcsak a tarló újrahasznosításával gazdagítja a talaj tápanyagkészletét, de segít a lekötődött tápanyagok feltárásában.
Az őszi búza számára azok a jó elővetemények, amelyek korán betakarításra kerülnek, nem hagynak vissza nagy mennyiségű szár- és tarlómaradványt, nem használják ki a talaj víz- és tápanyagkészletét, illetve amelyeknek nincs közös kártevőjük és betegségük.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.