Tovább csökken a magyar húsipar teljesítménye
A magyar húsipar teljesítménye az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is csökken.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA magyar húsipar teljesítménye az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is csökken.
Széles körű összefogás eredményeként működik tovább a pápai húsüzem.
Módosult az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram: bővült a hitelfelvevők köre, emelkedett a hitelösszeg, és változott az ügyleti kamat is.
Az Első Minőségi Sertéshústermelő Gazdaszövetkezet (EMSG) programjával ismerkedett Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Czerván György államtitkár.
Háromnapos szakmai látogatásra érkeztek kedden Budapestre a Macedón Gazdaszövetség tagjai.
A sertések száma az elmúlt év december 1-jéig tartó hat hónapban kismértékben emelkedett.
Egy jól menedzselt sertéstelepen a kocák éves szinten max. 10 napig állnak üresen.
Az elmúlt hónapok aszályos időszaka az eddigiekhez képest is súlyosabb helyzetbe hozta az abrakfogyasztó ágazatot és ezen belül a sertéstartókat.
A Biomin cég világszerte olyan takarmány adalékanyagok és kiegészítők, előkeverékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, amelyek a haszonállatok teljesítményét természetes úton javítják, így az állatoknak jobb közérzetet, a tenyésztőknek pedig magasabb jövedelmet biztosítanak.
A tejpótló tápszerek használata szinte egyidős a nagyüzemi gazdálkodással, és nem szabad csak a borjak tápszeres itatására gondolni.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.