Drágán esszük és drágán adjuk el az idei spárgát
Kevesebb a spárga, mint amennyit ennének-vennének: drágul is a finom zöldség ára.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreKevesebb a spárga, mint amennyit ennének-vennének: drágul is a finom zöldség ára.
A spárga tele van rostokkal, vitaminokkal, és kevés a kalóriaértéke, valamint könnyű elkészíteni.
Sütve, főzve, de nyersen is kiváló: ezért érdemes spárgát enni!
Még mindig nem igazán népszerű a hazai konyhákban a spárga, pedig nagyon egészséges!
Habár spárganagyhatalomnak számít Magyarország, mégis keveset eszünk belőle.
Dr. Thomas Popp, a K+S KALI GmbH és a Nemzetközi Káli Intézet (IKI) magyarországi koordinátora ez év szeptemberében nyugdíjba vonul.
Az idén nem takarítják be a spárgát a Donau-Spargel Kft. által művelt tengelici ültetvényen.
A tavaszi, késő tavaszi időszakban hajtatás és szabadföldi termesztés révén friss, nyers állapotban értékesített vagy ipari feldolgozásra szánt korai zöldségfélék…