fbpx
▼Hirdetés

▼Hirdetés

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére
2017. augusztus 31.

A szójatermékek, mint például a szójadara és a full fat szója világviszonylatban a legfontosabb fehérjében gazdag takarmány-alapanyagoknak számítanak, hazai takarmányozásunk fehérjeszükségletének is legnagyobb részét a szója adja.

Csökkennek a lehetőségek!

Csökkennek a lehetőségek!
2017. június 28.

A tavaszi vetésű kultúráknál is egyre kevesebb a lehetőség a növények életkörülményeit befolyásolni, javítani az esélyét a magasabb termésnek, a jobb minőségnek.

Szója-cserebere

Szója-cserebere
2017. május 03.

Magyarország csakúgy, mint az Európai Unió, évtizedek óta szójaimportra szorul.

Szemenkénti vetés a Kvernelanddal

Szemenkénti vetés a Kvernelanddal
2017. április 13.

A hosszú tél után jóleső érzésekkel tölti el az embert az első napsugarak simogatása, és hívogatása a szántóföldekre, hiszen hamarosan újra itt van a tavaszi szemenkénti vetés ideje.