Szárítás, tárolás olasz technológiával
Társaságunk 2004 év óta foglalkozik mezőgazdasági tevékenységgel, így saját bőrünkön is tapasztalva tudatosult bennünk az a tény, hogy a mai Magyarországon csak…
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreTársaságunk 2004 év óta foglalkozik mezőgazdasági tevékenységgel, így saját bőrünkön is tapasztalva tudatosult bennünk az a tény, hogy a mai Magyarországon csak…
Előző két szakcikkünkben a beruházási terület kiválasztása és a kapcsolódó aktuális támogatásokról esett szó.
A talaj termékenységének fenntartását, a termesztett növények táplálását évszázadokon keresztül szinte kizárólag szervestrágyával, azaz az állattartásból származó istállótrágya felhasználásával biztosították.
A ma Magyarországon elterjedt baktériumkészítmények több baktériumtörzs élő egyedeit tartalmazzák, nem véletlenül.
A tavaszi, késő tavaszi időszakban hajtatás és szabadföldi termesztés révén friss, nyers állapotban értékesített vagy ipari feldolgozásra szánt korai zöldségfélék…
Mind több kiskereskedelmi társaság vevőcsalogatónak használja a zöldséges és gyümölcspulti kínálatát.
A termények biztonságos tárolását a szárítás mellett vagy helyett megoldhatjuk szerves savas tartósítással és hangyasav alapú készítmény segítségével történő,irányított erjesztéssel egyaránt.
Az elmúlt tíz évben a legnagyobb mértékben támogatott pályázatok gépvásárlásra irányultak.