A mezőgazdasági termények mesterséges hőkezelése a legmegbízhatóbb és leggyakrabban alkalmazott módszer a minőség megőrzésének, hosszú távú tárolás esetén.
A növénytermesztés környezeti hatásának vizsgálatánál elsősorban azt kell megnézni, hogy a biotikus elemek közül milyen erőforrásokat használ az ember a mezőgazdasági termeléshez.
Ha ritka is még, de szerencsére egyre kevésbé példátlan, hogy a fiatalabb gazdatársadalom türelemmel, hosszútávra szóló elkötelezett lelkiismeretességgel gondozza, táplálja nemcsak saját, hanem bérelt földjét is.
Az idei tél nem volt példa nélküli égövünkön, viszont mi és a növényeink is „elszoktunk” az elmúlt évek enyhe telei után a huzamosabb ideig tartó mínusz 20°C körüli hőmérséklettől.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Feltétlenül szükséges sütik
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
3rd Party Cookies
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.