Budai Gyula: újabb visszaélésre derült fény a földalapú támogatások igénylésénél
Újabb visszaélésre bukkant Budai Gyula a földalapú támogatások igénylésénél.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreÚjabb visszaélésre bukkant Budai Gyula a földalapú támogatások igénylésénél.
Egy év alatt fejenként három kilogrammal kellene nőnie a sertéshús fogyasztásának Magyarországon, ennek érdekében fogyasztást ösztönző kampány indul.
A Kormány döntésének megfelelően a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.
Megjelent a 2013. évi átmeneti nemzeti támogatás (ÁNT) mértékeit meghatározó és a tej előleg kifizetését lehetővé tevő vidékfejlesztési minisztériumi rendelet.
Nyitott Tanulási Központ létesült Karcagon, amelyben ingyenesen biztosítják a lehetőséget a munkahelyük elvesztésében fenyegetetteknek…
Megjelent a vidékfejlesztési miniszter rendelete az átmeneti nemzeti támogatási összegekről a szombati Magyar Közlönyben.
Egyre kedveltebbek a helyi élelmiszerek, amit az is jelez, hogy a korábbi 6-8 százalékról 8-12 százalékra emelkedett arányuk a fogyasztáson belül.
Magyarország továbbra is mentes marad a génmódosított szervezetektől (GMO), e tekintetben ugyanis fennmarad a zéró tolerancia.
A helyi hús igényeket kielégítő vágópontok a vidékfejlesztésben is fontos szerepet töltenek be.
Az élelmiszeripar fejlesztése a legfontosabb az új uniós költségvetési időszakban, az erre fordított források akár a százmilliárd forintos nagyságrendet is elérhetik 2020-ig Magyarországon.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.