Makovecz Imre tervezte azt a csárdát, ami Rózsa Péter birtokán fogadja a betérőket Balmazújváros határában. A 80 hektáros saját területen és 600 hektár bérleményen a kaszáló mellett egy biokertészet is megfér. De van itt sajtüzem, vágóhíd, füstölő, érlelő, de pálinkafőző is. A vendégek itt házi sajtot, kolbászt, sonkát kóstolhatnak, mellé szamártejet, bivalytejet és joghurtot fogyaszthatnak.
Biogazdálkodás a Hortobágyon
Előző
Százmilliós károkKövetkező
Agrokerti Party 2019 FehérgyarmatonKapcsolódó hírek
-
A takarmányfű-keverékek nyár végi vetéséről
Ha túl későn vetjük el a takarmányfű-keverékünket, akkor a friss telepítés kipusztulhat.
-
Állattartás, feldolgozás: értékteremtés helyett visszaesés
Állattartás: kiváló szerves trágyát, európai szinten is ritka fehérjetartalmú toll-lisztet gyárt egy hazai feldolgozó – de mi lesz az ágazattal…?!
-
Magyarország Legszebb Birtoka – Udvaros Farmer Gazdaság
Keressük együtt Magyarország Legszebb Birtokát! Elindult a közönségszavazás, szavazzon kedvencére!
-
A kacsa, a csirke kiszorítja a pulykát a vágóhidakról
A mezőgazdasági egyik visszaszoruló ága a pulyka- előállítás, kevesebb állattartó és vágás, kisebb fogyasztás.
-
Magyarország Legszebb Birtoka – Varga Pincészet
Keressük együtt Magyarország Legszebb Birtokát! Elindult a közönségszavazás, szavazzon kedvencére!