digitális

Van, aki egyszerűen csak az újtól fél, mint az, aki nem szereti megszokni egy új telefon menüjét vagy egy új kávéfőzőgépet.
Az Agrivi-t már a világ 150 országában használják megelégedéssel.
A PREGA az agrárium újdonságra nyitott szereplőinek fóruma.
Az agrár-sereghajtó balkáni állam is stratégiát készít mezőgazdasága digitalizálására.
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
Fontos a pontos tömegmérés folyamata a mezőgazdasági üzemekben.
A gázolajkút költséghatékony, időt és pénzt takaríthatunk meg.
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Fő célkitűzés a környezet elhasználódásának megakadályozása.
Az Agrovirtus Magyarország első digitális-agrártechnológiai versenye, aminek célja, hogy a fiatalokat gyakorlatorientáltan ismertesse meg az agrárvállalatok világával.
A BASF Hungária Kft. 2018. szeptember 19-én sajtóreggeli keretében nyújtott tájékoztatást a Bayer üzletágak felvásárlásával kapcsolatos...
Stuttgartban rendezik meg a hagyományos nemzetközi szakvásárt, amely a bor-, gyümölcslé- és likőrágazat egyik legnagyobb technológiai, fejlesztési seregszemléje
Négy kategóriában hirdettek győztest „Az év ökoturisztikai élménye 2018” díjátadón Budapesten, a Larus Rendezvényközpontban.
A pontos és megbízható tömegmérés a mezőgazdasági üzemekben, vállalkozásoknál szinte a teljes termelési folyamat minden részletében megtalálható.
A videó-technikában az elmúlt néhány évben nagy áttörés történt.