fesztivál

A korai érésű szőlőkből készült boroknál már elmondhatjuk, kedvezett az időjárás a minőségnek.
A magyar bemutató szabadtéri fesztivál lassan hagyománnyá válik Düsseldorfban.
Meggyszakmai konferencia 2019. június 7-én, pénteken és 8-án, szombaton.
Hatalmas sikerrel zárult hazánk legnagyobb sajtünnepe, az I. SZEGA Nemezetek Sajtfesztiválja.
Idén is megnyitotta kapuit a Hungarikum Falu a SZIGET Fesztiválon, a programok szervezésében a Földművelésügyi Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Magyar Ízek Alapítvány is részt vett.
A Kárpát-medence gazdálkodási hagyományait képviselő magyar hízott libamáj és az abból készülő ínyencségek olyan minőségű termékek, amelyek semmi mással nem helyettesíthetők.
Színes, érdekes programokat és kiváló borokat, pálinkákat kínálnak az érdeklődőknek a villányi Vörösborfesztiválon.
A hungarikummá vált karcagi birkapörköltet az idén több mint háromszáz állatból főzték a XVI. karcagi birkafőző-fesztivál szombati versenynapján. Rekordot hozott a versenyben részt vevők száma is, több mint kétszáz főzőhelyen készült a nevezetes kunsági étek.
Oromhegyes, 2014. május 11. Egy versenyző a vajdasági Oromhegyesen rendezett traktorfesztiválon 2014. május 11-én.
Élőállat-bemutató, bárányhúsból készült magyar és nemzetközi élelmiszerek, főzőverseny, kézműves foglalkozások, népi játékok és egyéb programok várják a Húsvéti Bárányfesztivál vendégeit a Vajdahunyadvárban április 18. és 21. között.
Találó a címül választott mottó, s már nagyon megszoktuk: ha január, akkor tíz napon át a német fővárosban valóban zöldelt a hét a közel tíz celzius fokban.