huminsav

Javuló talajszerkezet, jobb víz- és tápanyag-gazdálkodás és szárazságtűrő-képesség, nagyobb zöldtömeg, kiegyensúlyozott termésmennyiséget és -minőség, költségtakarékos gazdálkodás.
Hozzuk ki minél jobban a búza és repce fajtában rejlő termőképességet!
Az őszi kezelés ezen kívül jó télállóságot biztosít, amit a kemény fagyok beálltakor fog meghálálni a növény.
A precíziós gazdálkodásnak csak akkor van értelme, ha a középpontjában mindvégig a talaj termőképessége áll.
A megfelelő válasz humin- és fulvosavas növénykondicionálók.
A fokozott környezetvédelmi, élelmiszer-minőségi és élelmiszer-biztonsági feltételeknek való megfelelés miatt hazánk mezőgazdaságában is egyre nagyobb szerepet kapnak a fenntartható, környezetkímélő megoldások.
Komplex Huminisz technológiára alapozott készítményekkel növelhetjük a szőlő természetes ellenállóképességét, a biotikus és az abiotikus stressz hatásokkal szemben.
Napjainkban a különböző összetételű növénykondicionáló termékek, technológiák használata a jövedelmező gazdálkodás része.
Termésbiztonság és -minőség huminsavas növénykondicionálással és növénytáplálással.
E termékek szerves molekulái és egyéb összetevői aktivizálják a növényi anyagcsere-folyamatokat, gyorsítva a növények növekedését, fejlődését. A...
- Korábban egy multinacionális vállalatnál dolgoztam. Amikor 2016-ban kertész üzemmérnök és növényorvos apósom elhunyt, a sors úgy hozta, hogy a...
A tavalyi év kedvező késő nyári, őszi időjárásának köszönhetően az őszi vetésű növények kellő fejlettségben indultak neki a télnek.
A napraforgó a búza és a kukorica után a harmadik legnagyobb területen termesztett növényünk. Évenkénti vetésterülete az utóbbi időben több, mint 700 ezer ha körül alakult.
A Huminisz Kft. teljes egészében magyar tulajdonú, szakmai alapon szerveződött vállalkozás, 15 éves tapasztalattal a huminsavas növénykondicionálás terén.
Magas huminsav-koncentrációjú talaj magas gazdasági haszonnal párosul.
A humuszanyagok a szerves anyagok lebomlásával, majd az intermedierek humifikációjával keletkeznek, a mezőgazdaságban a pótlásukat évszázadokon keresztül szervestrágyázással oldották meg.