szálastakarmány

A Pöttinger a szálastakarmány-betakarítógépek piacán a harmadik legnagyobb Európában.
Világszabadalom a szálastakarmányok betakarításában.
A szálastakarmány-betakarítógépek piacán a harmadik legnagyobb Európában.
Újság-előfizetéssel minőségi Lely-gépet nyert az állattartó.
RENDKÉPZŐK ELHO V-Twin 600, V-Twin 750, V-Twin 950
A gabonabetakarító kombájnok, a járva szecskázók, a silózok, a permetezők, a terménybetakarítók nagyarányú elterjedését számos önjáró mezőgazdasági...
Aki a mezőgazdaságban dolgozik, annak nem kell bizonygatnunk, hogy a Vicon és a Kverneland gépei bizonyítottak a gazdák körében.
Hosszú évekig bizonyosan a népszerű Szakadáth-Gépker kezében marad a márka Magyarországon.
A Rábakecöli Gátőrház melletti mezőn az indokoltnál több traktor és munkagép jelent meg egy kis kocka lucerna betakarításához.
Változások a CLAAS Konszern vezetésében
Európában a szálastakarmány betakarítás napjainkban is talán legdinamikusabban fejlődő, és a piacot legtartósabban uraló gépei a rendfelszedő pótkocsik.
A kaszálás munkaminősége szempontjából az egyik legfontosabb szempont, hogy a talajállapotnak, a termesztett növényféleségnek megfelelő rotációs kaszát válasszuk ki.
A CLAAS egy évvel ezelőtt mutatta be az új rendterítő generációt.
Az INVEST Gépkereskedelmi Kft., a Case IH hivatalos magyarországi disztribútora most áprilisban „Gyakorlati Mega Show” elnevezéssel reprezentatív rendezvényt tartott.
A szarvasmarhatartás korszerűsítését áttételesen segítheti a kedvezőtlen területek és a Natura 2000 gyepterületeken való gazdálkodás 200-200 millió forinttal történő támogatása.