fbpx

Minden, amit az M7003 szériáról tudni akartál!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 június 14.

A Két-KATA Kft. új videósorozatában közelebbről is megismerheted a Kubota M7003 traktor szériáját. Minden olyan kérdést érint, ami fontos lehet, a kezelhetőségtől elkezdve egészen az árakig.

 

Kubota M7003
A Kubota M7003 traktorok modelljei 130-tól 170 lóerőig terjedő teljesítménnyel rendelkeznek
(Fotó: Két-KATA Kft.)

 

Az M7003 traktorcsalád a Kubota jelenleg Európában elérhető termékpalettájának legnagyobb tagja

130-tól 170 lóerőig terjedő teljesítménnyel rendelkeznek modelljei a Kubota megbízható dízelmotorjainak köszönhetően. Felszereltsége változatos, a standard kategóriától a KVT típusú verzióig.

 

 

A videósorozat első részében Szabó István műszaki vezető beszél az M7003 szériát érintő gyártási folyamatokkal kapcsolatos hírekről, a modellek általános jellemzőiről és arról, hogyan alakulnak az árak.

 

 

A videósorozat második részében Szabó István műszaki vezető a Prémium KVT modell felszereltségét mutatja be. Erre a modellre többek között jellemző az egyszerű kormánybeállítás és a magasfokú kényelem Mivel ez a típus a legfelszereltebb mind közül, így rendelkezik Kubota K monitorral – ami egy érintőképernyős, piktogramok segítségével könnyen értelmezhető monitor, illetve egy olyan joystick-al, amiről mindent igazán könnyű vezérelni.

 

 

A videósorozat harmadik részében Szabó István műszaki vezető a Prémium modellt, illetve annak robotizált csoport Powershift váltóját mutatja be.

 

 

A negyedik epizódban pedig megtekinthetjük, milyen élesben vezetni egy fokozatmentes váltóval rendelkező M7003 szériás traktort.

 

Az Kubota M7003 jelű szériája professzionális szántóföldi használatra készült

Minden olyan tulajdonsággal felszerelt, amire egy modern gazdának szüksége van. Még a standard traktorok is felszereltek rugózott híddal, 50-es váltóval és rugózott fülkével. A Prémium és KVT Prémium modellek esetében alapfelszereltségként is elektromos vezérlésű kiadószelepekkel van ellátva és minden kezelőszerv a karfába integráltan helyezkedik el.

Egy teljes felszereltségű Premium KVT traktor fronthidraulikával, frontkardánnal, légrugós rugózott fülkével, nagy méretű ISOBUS monitorral (K-monitor), automata kormányzás előkészítéssel rendelkezik.

Továbbá fontos jellemzője, hogy a gyártó akár 5 év kiterjesztett gyártói garanciát is biztosít. Ez egyedülálló a garancia időtartamát és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészeket tekintve, mivel a Kubota befogad olyan kopóalkatrészeket is, amiket jellemzően kihagynak a garanciaprogramokból. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a gyártó bízok saját termékeinek magas minőségében.

 

Két-Kata Kft.