Gabonapiaci információk a Magro.hu mezőgazdasági piactérről
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreGabonapiaci információk a Magro.hu mezőgazdasági piactérről
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Előző
Értékvédő újdonságok a növényvédelembenKövetkező
Európai Hulladékcsökkentési Hét – Az élelmiszerek 10 százaléka a kukában végziA kukoricatermesztést a környezeti tényezők, a talaj, a tápanyag, a genetika, és a növényvédelemi tényezők befolyásolják.
Az új technológiával könnyebbé válik az időjárás szélsőségeinek ellenálló fajták nemesítése mert hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a búzanemesítés folyamatát az az eljárás, amit a Debreceni Egyetem AKIT Nyíregyházi Kutatóintézetének munkatársai dolgoztak ki.
A jövőben kötelező lesz a szerződéskötés a szakirányító és a termelő között, amennyiben növényorvosi vény kiállítására kerül sor.
Az idei betakarítást árvíz, belvíz, ennek megfelelően mindenféle jóslatok előzték meg.
A tavalyihoz képest mérséklődött az ukrán mezőgazdaság exportja, a hazánkba érkező gabonaimport nyomása kisebb.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.