Business Contract Kft.

  Az üzletvitel…

  Minden vállalkozás vezetője úgy gondolja, vállalkozása eredményesen működik. Sok éves tapasztalatok azt mutatják, hogy a cég hatékonysága az üzlet optimalizálásával, munkaerő fejlesztéssel tovább növelhető.

  A vállalkozások számára nyújtott tanácsadás közreműködő segítségnyújtás, útmutatás a vezetést érintő kérdésekben, szervezeti tervezés, üzleti folyamat szervezés, korszerűsítés, költségcsökkentés és marketing politika, humánerőforrás politika, car policy kialakítása, gyakorlati alkalmazás, bér-és nyugdíjstratégia tervezés, termelés ütemezés és ellenőrzés.

  A Business Contract Kft. kis-és közepes méretű vállalkozások problémáinak megoldására szakosodott tanácsadó, amely megbízói számára nyújt konkrét, kézzel fogható segítséget. Megbízóik teljes átvilágítását végezzük, átfogó elemzést adunk a problémákról és azok megoldásáról. Ez a folyamat a sürgős költségtakarékossággal kapcsolatos intézkedésektől a hosszú távú értékesítési-pénzügyi, és marketing stratégiai megoldásokig terjed, magában foglalja a menedzsment számára szükségszerű adminisztrációs nyilvántartások és statisztikai rendszerek kiépítését, csakúgy az elszámolásokhoz kötődő dokumentumok tervezését és rendszerbe integrálását is.

  A vállalkozásoknak számos problémával kell szembesülniük, mint például a tőkehiány, a csökkent finanszírozási lehetőségek, hektikus piaci változások, erősödő piaci verseny. Tapasztalatból tudjuk, hogy a problémák ellenére van megoldás. A gazdasági folyamatok jobb átlátása, a reakcióképesség növelése, a nemzetközi trendek megismerése és előre vetítése, a vállalkozás egyéni értékeinek felismerése és kihasználása, és “agresszív” stratégia kialakítása.

  2015 év közepétől kiegészítettük tevékenységünket teljes körű pályázatfigyeléssel, egy csomagba foglalva ezzel a szállítót – finanszírozót – biztosítót – fenntartót, partnereink szíves megelégedésére.

  Bízunk benne, hogy tevékenységünk felkeltette érdeklődését és hamarosan már Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük.