FMC-Agro Hungary Kft.

Cím: Ganz u. 16
Telefonszám: +36-1/336-2120

Az FMC-Agro gyomirtó szereivel és rovarölő készítményeivel kiemelkedő megoldásokat nyújt a szántóföldi és kertészeti kultúrákban

Az FMC Corporation mezőgazdasági tudományos vállalatként világszerte innovatív megoldásokat kínál a növénytermesztők számára. A növényvédelem és növényegészségügy területén kínált széles termékválaszték a piacorientált kutatás-fejlesztési folyamatok eredménye. Vezető rovarölő hatóanyagokon alapuló termékekkel, kimagasló gyomirtási megoldásokkal és a flutriafol-alapú gombaölő szerekkel vagyunk jelen a világ növényvédő szer piacán, s a biológiai hatóanyagok területén is innovatív megoldásokra törekszünk.

Az FMC-Agro Hungary Kft. 2015-ben alakult a Cheminova jogutódjaként. 2017-ben a DuPont rovarölő és kalászos gyomirtó szer portfóliójának globális felvásárlásával alakult ki a cég jelenlegi szervezeti felépítése. Az FMC-Agro jól bevált gyomirtó szereivel piacvezető a kalászos gyomirtás területén, valamint a rovarölő készítményeivel is kiemelkedő megoldásokat nyújt a szántóföldi és kertészeti kultúrákban egyaránt. A jövőben minőségi levéltrágyákkal, kiemelkedő hatóanyag-összetételű növénykondicionáló termékekkel nyitunk új dimenziót a növényvédelmi megoldások területén.

Növényvédelem a fenntarthatóság jegyében

Facebook:
@FMCAgroHungary

Kártevő monitoring: 
www.evalioagrosystems.fmc.com