fbpx

2016 decemberétől a STEYR traktorok magyarországi forgalmazója a Magtár Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2016 december 15.

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A vállalat alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul. Mindig fontos szempont volt a mezőgazdasági termelők egyedi igényeinek figyelembe vétele. Ez a szemléletmód és értékrend határozza meg az üzleti stratégiáját és mindennapi munkáját. Fő törekvése a gazdálkodókkal és a beszállítókkal kialakított hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat.

Steyr traktorok

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek megfelelnek, és a fejlesztésekben pedig élen járnak. A STEYR traktorok magyarországi képviselete a Magtár Kft. életében mérföldkőnek számít.

A STEYR traktorokra jellemző a gazdaságos üzemeltetés, megbízható működés, könnyű kezelhetőség, kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság. A traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátásra is. Az alkatrészellátást segíti a közvetlen gyári kapcsolat és annak közelsége. A gazdák teljes körű kiszolgálását pedig a Magtár Kft. országosan kiépített szervizhálózata, több mint negyed évszázados agrárgép-piaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.

A Magtár Kft. mindezek mellett a honlapján (www.magtarkft.hu) történő online regisztrációt követően további kedvezményeket is nyújt nem csak leendő partnerei, de a már meglévő STEYR traktor tulajdonosok részére is.

A prémium kategóriás traktorokat 2017. január 25-28. között személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. 101 A standjánál az AgrárgépShow, illetve az AgromashExpo keretein belül.