fbpx

40 év innováció: a donga csarnoktól a „We shelter your business” filozófiáig

Írta: - 2018 április 04.

Szabványosított gyártási eljárás, egyszerű kialakítás, gyors összeszerelhetőség – ez az egyszerű recept.

A fennállásának 40. évfordulóját ünneplő Frisomat napjainkban olyan standardizál és kipróbált megoldásokat kínál, amelyekkel a csarnokok maximálisan az ügyfél igényeihez szabottak. 40 év fejlesztéssel és innovációval jutott el a cég az egyszerű donga csarnokoktól a „We shelter your business” filozófiáig. Szakembereik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a gyártóüzemtől a mezőgazdasági tárolók gyártásiáig és összszereléséig. „Mi vagyunk az egyetlen nemzetközi acélcsarnokgyártó aki lefedi a teljes folyamatot a kutatás-fejlesztéstől, az összes alkatrész tervezésétől a házon belüli gyártáson keresztül a szállításig, összeszerelésig és értékesítésig.” – mondta el Kris Oorts vezérigazgató.

Az 1978-ban bevezetett első íves, előregyártott acélcsarnokok még egy hajlítógéppel készültek és csak a vállalkozókedv vitte előre, a folyamatos fejlesztés következtében egyre kreatívabb csarnoktípusok készültek és váltak ismertté Belgiumban. A vállalkozás hamarosan nemzetközi szinten is sikereket ért el, jelenleg 4 évtized elteltével három országban folyik a gyártás és világszerte 14 leányvállalata dolgozik. Vallják, hogy legnagyobb erősségük az, hogy a nagy méret és a 450 alkalmazott mellett is megmaradt a családiasság érzése. És ez az üzenet nemcsak házon belül, de a partnerek felé is értékként közvetíthető világszerte.

Frisomat tények

  • Frisomat családi vállalkozás, amelyet 1978-ban alapított Guy Somers,

  • hidegen hengerelt acélból innovatív ipari épületek széles skáláját tervezi, gyártja és szereli össze,

  • globálisan a Frisomat három gyártóüzemmel és 14 leányvállalattal, valamint folyamatosan bővülő forgalmazói hálózattal rendelkezik,

  • világszerte a vállalat több mint 35 000 épületet épített több mint 100 országban.

www.frisomat.hu

CÍMKÉK