fbpx

A Firestone a 2013-as SIMA nemzetközi vásáron

Írta: Szerkesztőség - 2013 február 22.

Korszerű abroncsok és rendszerek a hatékonyabb gazdálkodáshoz .A Bridgestone Europe biztos sikerre számít a Firestone márkájú mezőgazdasági abroncsokkal az idei párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kereskedelmi vásáron február 24-től 28-ig.

 

 

A Firestone standja (Hall 5B, stand N° B115) kiemelkedik majd a többi traktorgyártó közül, és olyan Európában gyártott, új prémium abroncsokat mutat be, melyek a hatékonyabb és fenntartható gazdálkodást segítik:

  • Az új Maxi Traction IF 800/70R38 azoknak a nehéztraktor-abroncsainknak a továbbfejlesztett változata, melyek nagy terhelési kapacitásuk mellett kevésbé tömöríti a földet. Nagyobb érintkezési felületének köszönhetően ez a D-sebességindexű, a talajt kevésbé felforgató abroncs felválthatja a 710/70R42 és a 650/85R38 abroncsot.
  • A kombájnokhoz való új Maxi Traction 800/65R32 optimális abroncs a gazdálkodáshoz hatékonyságával, nagy terhelési kapacitásával és mérsékelt földtömörítésével.
  • Az új Performer 270/95R48 Row Crop abroncs esetében a Firestone olyan abronccsal lép az öntözéspiacra, melyet kiemelkedő terhelési kapacitás, magas sebességindex és pontos kormányozhatóság jellemez: ez a kombináció kétségtelenül fokozza a gazdálkodás hatékonyságát. Az öntözéssel kapcsolatos igények kielégítésére további méreteket tervezünk a Performer 85-90-95 szériához a következő hónapokban.

„Új termékeinkkel olyan hatékony, tartós abroncsokat biztosítunk a mezőgazdasági gépekkel dolgozóknak, melyek nemcsak a működési költségeket csökkentik, de hozzájárulnak a környezetvédelemhez is, mivel kevésbé tömörítik a földet és kevesebb üzemanyagot fogyasztanak” – nyilatkozta Yves Kerstens, Managing Director, Commercial Business Unit, Bridgestone Europe.

A kiállított termékek és az AgriPoint – a professzionális független mezőgazdasági abroncsszervizek számára indított Firestone program –, valamint az olyan rendszerek, mint a Firestone abroncsnyomás-figyelő okostelefon alkalmazás bizonyítják, hogy a Firestone teljes megoldást kínál a gazdáknak.

 

Ha többre kíváncsi, látogasson el a Firestone standjára!

További információ: www.bridgestonenewsroom.eu