fbpx
902419

BX231 kompakt traktor: nagy teljesítmény kemény munkákhoz

Írta: - 2023 november 02. -Hirdetés

A Kubota úttörő szerepet játszik a kistraktorok területén. Az ebben a teljesítményszegmensben szerzett tapasztalat, használói vélemények sora és a technikai fejlődés a BX231-ben csúcsosodott ki. Erőteljes és gazdaságos motorok, robusztus hajtástechnológia és rendkívüli tartósság teszi lehetővé a maximális termelékenységet. Nagy parkok gondozása, kertészetek és tereprendezés, kommunális felhasználás: a Kubota BX231 extra teljesítményre képes. Az év minden szakában megbízható partner önkormányzati területeken is. Az intelligens funkciók és az egyszerű karbantartás könnyebbé és kényelmesebbé teszi munkát.

Kubota kompakt traktor hólapát

Kompakt méretek

Egy fűnyírótraktor méreteihez hasonló BX231-et nagyon könnyű kezelni még az igen szűk helyeken is. A kompakt kialakítás és az alacsony üzemi tömeg védi az érzékeny gyepeket. De ne tévesszen meg senkit a méret, a BX231 erőteljes és rugalmas, minden feladatot kiválóan képes kezelni.

Világelső Kubota diesel-motorok

Az eddig gyártott több mint 25 millió motorral a Kubota ebben a szegmensben világelső. A megbízhatóság és a tartósság tekintetében a motorok legendás hírnevét képviselik. A BX231 motorja ezen tulajdonságokkal is rendelkezik, és nagy teljesítménytartalékokat kínál alacsony szennyezőanyag-kibocsátással és alacsony üzemanyag-fogyasztással.

BX 23 Kubota kompakt traktor

Ergonómikus kezelői környezet

A világosan elrendezett kijelzőeszközökkel egyszerűen és biztonságosan megtekinthető az összes fontos funkció a műszerfalon. A kellemesen párnázott és állítható vezetőülés, az állítható kormánykerék és a nagyméretű lábtérrel felszerelt nagy, lapos padlózatú vezetőplatform hatékony és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé.

Fülkés vagy rops változat

Felhasználási területek fontossága alapján mindkét változatban elérhető.

Hasmagasság

213 mm-es szabad magasságával a BX még nehéz terepen is jól boldogul.

BX 231 Kubota kompakt traktor fűnyíró

Könnyű kezelés, extrém manőverezhetőség

Még a kihívást jelentő feladatok is egyszerűen megvalósíthatók az egyszerű működés és a nagy mozgékonyság miatt. A kompakt méretekkel még a sok terepakadállyal teletűzdelt területen is nagy teljesítménnyel működik, az alacsony alapsúly pedig védi a gyepet. Az „Easy-Over” kaszák könnyen eltávolíthatók és telepíthetők.

Tökéletesen illeszkedő eszközök

A számos tartozékkal minden alkalmazáshoz felkészült. Az munkagépek pontosan illeszkednek a BX231-hez. Az alap gép és munkaeszköz hasznos kombinációjával gyorsan, biztonságosan és hatékonyan végezhetjük a munkát.

BX231_Grass_Frontloader_side156

A Kubota BX-231 egy népszerű választás kisebb méretű mezőgazdasági és kertészeti munkákhoz, mivel könnyen kezelhető és sokoldalú.
Több információért forduljon a Két-KATA Kft-hez, a Kubota hivatalos magyarországi márkakereskedőjéhez.

2118 Dány, Zöld utca 20.