fbpx

A hígtrágya hasznosítás és az idő is pénzt hoz

Írta: Szerkesztőség - 2011 május 13.

Talán még sohasem volt annyira fontos a gyors és pontos építés, mint manapság. Csaknem másfél éves szünet után újra lehet pályázni „hígtrágyás projektek” támogatására. A korábbi pályázatok megvalósítási határideje is közeleg. Ebben a helyzetben nagy szükség van egy szinte varázsütésre elkészülő hígtrágya tározóra.Lehetséges ez? Igen, ez nem mese, hanem valóság, még ha ebben van is némi túlzás. Impozáns látvány az egy nap alatt kész, 32 m átmérőjű, több ezer köbméteres tartály.

A Szebeton Zrt. előregyártott vasbeton elemes utófeszített tároló rendszerével akár 4500 m3-es tározó is felállítható egy-két nap alatt. A helyszíni munkákkal párhuzamosan a gyárban készülnek a magas minőségű elemek.A rendszer több millió köbméteres beépítési referenciával rendelkezik, hosszú távra is garantált minőséget nyújt a megrendelőnek. Elismerően szólnak a feladat megoldásáról, a pontosságról, a bonyolításról mindazok, akiknek volt szerencséjük ezzel a rendszerrel megismerkedniük, azt alkalmazniuk. Az előre gyártott, helyszínen szerelt tározók előnye a monolit tartályokkal szemben nemcsak a gyorsaságban, a magas minőségben, hanem a tervezhetőségben, a kisebb építési hely igényben, a meglepetések nélküli megvalósításban realizálódik.

A megbízhatóság más anyagokkal és eljárásokkal szemben a vasbetonnak, mint az egyik legellenállóbb és legsokoldalúbb anyagnak a tulajdonságaiban rejtőznek, mely tartósságot, állékonyságot, szivárgás mentességet és a klimatikus viszonyokkal szembeni ellenállóságot biztosít. Nemcsak maga a hígtrágya hozhat hasznot, hanem az is, ha az ennek tárolására szolgáló eszközt mihamarabb használatba lehet venni, és arra a támogatást minél gyorsabban meg lehet kapni. Ez egy olyan elfogadott és támogatott technológia esetében, mint amit a Szebeton Zrt. kínál, nem probléma.

Fontos szempont, hogy a szerződésben vállalt határidő – főleg szűk terminus mellett – valóban legyen. A Szebeton P.V.T.-0 típusú tárolói, építési technológiájuknak köszönhetően nagy biztonsággal megfelelnek a megrendelők ilyen irányú elvárásainak, ráadásul áruk kedvező. A tározóba gond nélkül beszerelhető, jól rögzíthető minden gépészeti elem, a keverő, a járda, a szivattyú, igény szerint egyben szállítva. A minőség garanciája, hogy a produktum minősített elemekből, alkatrészekből áll össze, így egy termékként működik, arra alkalmazási engedély van, melynek feltételeit az ÉMI ellenőrzi. A „blokkos rendszer” a tervezést is gyorsítja.

A szállító nagy rutinnal, gazdaságosan és megbízhatóan elvégez minden előkészítési bonyolítási, tervezési és adminisztrációs feladatot a megrendelő helyett. Legyen képben, használjon üzembiztos rendszert, jusson mielőbb a pénzéhez, egyszóval profitáljon a Szebeton P.V.T tározók alkalmazásából!