fbpx

A Két-KATA Kft. idén ünnepli 5 éves együttműködését a Kubotával

Írta: Szerkesztőség - 2020 január 01.

„Szuper!”

Az első, a 2015-ben eladott 100. traktor tulajdonosa, Dudoláné Szerencsés Mária: A traktor 5 hektár csemege- és borszőlőből, valamint 4 hektár bodzából álló gyümölcsösben dolgozik. Kiválasztásakor nagy hangsúly került a minőségre és megbízhatóságra, illetve a kezelés egyszerűségére – ezeket a japán gép biztosítja. A traktor feladatai a szántóföldi munkáktól egészen a permetezésig, gyomirtásig, csonkázásig terjednek. Kubotájukkal elégedettek, Dudola József elmondása szerint a traktor szuper. Négy év használat után az egyetlen problémájuk a gumiabroncsokkal kapcsolatban merült fel, aminek kijavítása folyamatban van, de szerencsére eddig értékesített traktoraink között elenyésző számú az ilyen jellegű probléma.

„Ügyes”

A 2016-ban értékesített 200. traktor, egy Kubota M110GX gazdáját, Kocsis Lászlót kérdeztük arról, hogyan látja el feladatait a 116 lóerős gép. A traktor, amit egy 150 hektáros területen használnak, valamint egy 1500 hektárnyi földterület műveléséből is kiveszi a részét, hamarosan eléri az 1200 üzemórát. Műtrágyaszórásra, szárzúzásra, vetésre, szántóföldi munkákra és szállításra is használják. Kezelője szerint nagyon ügyes kis traktor, maximálisan elégedett vele. „Nem kellett javítani”Kasztner Miklósé lett a 300., 2017ben értékesített szintén M110GX-II típusú traktor. Tulajdonosa elmondása szerint nincs túlterhelve: az év nagy részében keskeny gumiabroncsokkal felszerelve, kisegítő traktorként vesz részt a munkában – műtrágyát szór, permetez a 200 hektáros családi gazdaságban. Az 1500 üzemóránál járó traktort a kötelező szervizeken kívül nem kellett még javítani. Elégedettek mind a traktorral, mind a Két-KATA Kft. szolgáltatásaival.

„Kényelmes, megbízható”

A 400. értékesített gépünk, egy Kubota M5091 traktor az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad tulajdonában van. A Ménesgazdaság lipicai és gidrán lovakkal foglalkozik, valamint ehhez kapcsolódóan a lovardaközpont fenntartásával, ami sok különböző típusú feladatot jelent. Profiljukba tartozik a mezőgazdaság is: körülbelül 100 hektáros földterület tartozik a Ménesgazdasághoz. Dombos, lejtős területek jellemzőek erre a környékre, tehát az M5091-nek ezen a terepen kell tökéletesen ellátnia a feladatait, ami többek között kaszálást, rendsodrást, trágyaszórást jelent. Jelenleg a gép körülbelül 2400 üzemóra körül jár. Ez idő alatt egyedül az AdBlue tartályban lévő minőségszenzort kellett kicserélni. Kezelője intenzív, napi használat mellett nagyon elégedett, leginkább azért szereti munkaeszközét, mert kényelmes és megbízható.

„Jól fogyaszt, kezes, erős és szép”

Az 500. Kubota traktor, az új MGXIV széria hazánkban elsőként értékesített darabja a tavalyi AGROmashEXPO-n ünnepélyes keretek között került átadásra Madai Tibor tulajdonosnak. Az M105GXS-IV típusú, 95 lóerős gép egy 30 hektárnyi területen működő, mezőgazdasági munkák mellett méhészettel is foglakozó családi gazdaságban látja el feladatait. Jelenleg 185 üzemóra van a gépben, aminek kötelező szervizen és zsírzáson kívül más jellegű javításra nem volt szüksége. A gép kezelője általános tapasztalatait és magát a gépet így jellemezte: Nagyon könnyű kezelhetőség, minden kar és gomb kézre esik. Megbízható, jó a fogyasztása, erős, strapabíró, kényelmes és tekintélyt parancsoló, gyönyörű külsővel rendelkező gép.

Szabó Katalin

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal!
www.ketkata.hu
[email protected]

06-28/465-053