fbpx

A Kubota növeli nagytraktor üzletágát Észak-Amerikában

Írta: Szerkesztőség - 2019 március 19.

A Kubota Corporation bejelentette, hogy a Buhler Industries Inc. gyártási és termelési tapasztalatait használja fel új mezőgazdasági traktorszériájának gyártásához. A Buhler jelentős tapasztalattal rendelkezik a nagytraktorok tervezése, gyártása és forgalmazása terén Észak-Amerikában. Ezért a Kubota úgy döntött, hogy ezt felhasználva ebben az irányban halad a fejlesztési idő javítása és a termékkövetelmények optimalizálása érdekében, hogy megfeleljen a helyi igényeknek.

Az új megállapodás lehetővé teszi, hogy a Kubota jelen legyen az észak-amerikai piacon. A vállalat mérnöki szakértelmének köszönhetően az új traktorokat kizárólag a Kubota számára, testre szabottan tervezték, a könnyű üzemeltetés és a hatékony működés érdekében. A traktorok gyártását az Egyesült Államokban és Kanadában 2019 második felében indítják el a Buhler winnipegi gyárában, követve a Kubota eddigi stratégiáját, hogy bekerüljön az észak-amerikai nagy traktorpiacra.

– Ez a megállapodás mindkét vállalat számára izgalmas – magyarázta Grant Adolph, a Buhler Industries vezérigazgatója. – A Versatile márka világszerte ismert nagy teljesítményű, megbízható és jól megépített traktorairól. Ezek a jellemzők összhangban vannak a márka minőségi követelményeivel és alapvető értékeivel.

További információk a Kubotáról: www.kubota-global.net vagy www.kubota-eu.com.