fbpx

A normálból hogyan lehet prémium minőség?

Írta: Szerkesztőség - 2011 február 08.

Az üzemanyag árának jelenős drágulása a legtöbb esetben nem a minőség javulása miatt van, ezt minden felhasználó érezheti. Az esetek túlnyomó részében a gazdaságot alakító külső tényezőkre utalnak az elemzők – ez viszont kevés vigasz a felhasználóknak.

A legtöbb ember kipróbálta az üzemanyag kutaknál kapható prémium minőségű üzemanyagok egyikét – fogyasztás csökkenés reményében. A prémium üzemanyagok nagyobb energiát biztosítanak a motornak. Benzin üzemanyagnál nagyobb oktánszám, dieselnél a nagyobb cetánszám miatt az égés gyorsaságának növekedése által, a következő pozitív dolgokat tapasztaljuk:

  • növekszik a lóerő, nyomaték,
  • javul a gyorsítási képesség,
  • nagyobb a motor rugalmassága,
  • diesel esetén egyenletesebb járás,
  • kevesebb korom képződés.

A felhasználok többsége a minden napokban a jelentős +40+70 Ft/l ár differencia miatt nem részesíti előnyben a prémium üzemanyagokat, mivel áruk jóval meghaladja a normál változatok árait (13-20 %-kal többe kerülnek), ugyanakkor a kimutatható különbségek még a labor körülmények között is csak 4-7 %-ot tesznek ki. Ráadásul a kutak üzemeltetőin is múlhat, hogy talán kevesebb az adalék bennük. A felhasználók nagy átlaga ily módon ki van szolgáltatva.

Van megoldás!

A szénhidrogén molekulákban a hidrogén kötött formában van jelen. A hidrogén önmaga nagyon sok energiát tartalmaz. Ha több energiát akarunk kinyerni bármely normál üzemanyagból, szénhidrogénből, olyan berendezést érdemes alkalmazni, ami képes a szénhidrogént katalizálni, és ennek hatására FIZIO-KÉMIAI jellegét, szerkezetét átalakítani.

Az ECO-TAK üzemanyag-katalizátor alkalmazásával a hidrogén különállóvá tehető! Az átalakított üzemanyag hatékonyan, tisztán, nagyobb erőt biztosítva és gyorsabban ég el.

Az üzemanyagból nyert többlet energia okos gazdálkodás révén gyorsabb, költségkímélő munkavégzést tesz lehetővé.

Fajlagosan csökken az üzemanyag fogyasztás.

Nő a munkavégzés hatékonyság.

Tapasztalja meg Ön is az ECO-TAK üzemanyag-katalizátor alkalmazásának előnyeit!

www.eco-tak.com

+36-70/397-85-27