fbpx

A szétrepedt bálákat pedig elfelejtjük…

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 04.

Minden bálázó vagy báláztató gazda nagy félelmeinek egyike, hogy a bálái szétreccsennek. Ez a takarmányának a tönkremenetelét jelentheti, ez pedig további problémákat eredményez: a bálái eladhatatlanná, illetve az állatok etetésére alkalmatlanná válnak. Arról nem is beszélve, hogy aki bérmunkázik, és gyenge minőségű hálóval próbálja megúszni a költségeket, azt jövőre nem szívesen látják újabb megbízásra. A Szakadáth-Gépker Kft. a visszatérő vásárlói visszajelzései szerint megtalálta a legköltséghatékonyabb megoldást!

A közel tízéves cég vezette be a Hellasnet hálót hazánkban, amellyel már sokan báláznak. Akik kezdetben egy bálahálót vásároltak próbaképp, már szezon előtti év végén megkeresik a Szakadáth-Gépker Kft.-t, hogy jövőre is az eredeti, garantált minőségű hálóval guríthassanak. Pár éve kötöttek szerződést a gyártóval, hiszen a szintén általuk forgalmazott Lely Welger bálázó mellé nem mindegy, milyen hálót visznek a vásárlók. Most már sokan raklapszámra rendelnek, de van aki csak egy-egy darabért szalad be biharkeresztesi vagy dunavecsei telephelyükre. Ami egyszer bevált, azon nem érdemes változtatni, s ha ehhez még jó ár is társul, akkor biztosan jól döntöttünk. Hetente előfordul pár telefonhívás, hogy egy az egyben cserélni szeretnének raklapnyi hálókat Hellasnetre, akár ráfizetéssel is. Mint minden jó terméknek, ennek is megjelenhetnek megtévesztő utánzatai, de egy dologban biztosak lehetünk: a hazai importőr, a Szakadáth-Gépker Kft. továbbra is a vastagabb, erősebb Hellasnetet kínálja a gazdáknak, amennyiben a készlet kimerülése előtt érkeznek. Ha pedig időt szeretnének spórolni, nekik az sem gond: igény szerint ki is szállítják a kívánt mennyiséget a kívánt szélességben.

Ha szeretné, még idén kipróbálhatja ezt a remek terméket! Hívja Szakadáth Lászlót a +36 30 934 8284 telefonszámon, illetve tájékozódjon a http://www.szakadathgepker.hu weboldalon!