fbpx

A tárolás új korszaka a Gravetti Kft.-től

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 06.

Az elmúlt 50 év alatt kifejlesztettek számos szabadalmaztatott technológiát: például az OV90-es acél profilt, a kereszt technológiát, ami lehetővé teszi a hegesztésmentes összeállítást; vagy a Richel clipset, ami megnyugtató és biztos rögzítést kínál a ponyvás fedéshez. Ez a sátor rendszer gyorsan telepíthető, és tartós megoldást jelent ott, ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt. Legyen szó mezőgazdasági vagy ipari tárolásról. A sátrak roncsolásmentesen szétszerelhetőek és áttelepíthetőek.

Gép- és járműtárolás: a nagy értékű gépek (kombájn, önjáró permetező, silózógép) állagát hosszútávon segít megóvni az időjárás viszontagságaitól, nem süti a nap a hidraulikatömlőket, a műanyag alkatrészeket, nem veszíti el színét a karosszéria).

Állattartás: számtalan működő rendszer létesült már a Shelterall sátrak felhasználásával, a tapasztalatok szerint az állatok (juh, szarvasmarha, sertés, baromfi, víziszárnyas) szeretik.

Tárolási szükségletcsúcsok költséghatékony áthidalására: például műtrágya- és vetőmagtárolás.

A sátor praktikusságát számos technológiai megoldás segíti: például az OV90 nagyszilárdságú, ovál profilú acél cső, ami az NF EN 10346 Sendzimir szabványnak megfelelően készül, és megfelel az európai normáknak, valamint a PVC bevonatú ponyva 10 év garanciával!

Rendelhető méretek:

Nagy László
+36309926830

[email protected]

Tatár Kálmán
+36307050687

[email protected]

Web: http://www.gravetti.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gravettikft

CÍMKÉK