„AB HOF“ Wieselburg 2019

2019. március 8-11-e között látogatható Wieselburgban a 24. alkalommal megrendezendő szakvásár a termékeiket közvetlenül értékesítő gazdálkodók számára.

A szakvásár az elmúlt bő 20 évben igazi sikertörténetté vált: a kezdetektől máig Ausztriából és külföldről kereken 35.000 látogató érkezett, s a kiállítók 2019-ban is lefoglalták az összes bérelhető vásárstandot, s a kiemelkedő színvonalat a csaknem 300 kiállító szakmai felkészültsége biztosítja. Az AB HOF átfogó kínálatot nyújt a termékeiket és szolgáltatásaikat közvetlenül értékesítő gazdák számára. Tej-, hús-, gyümölcs-, gabona- és zöldségfeldolgozás, értékesítési helyek, tárolás, szállítás, csomagolás és értékesítés; a gazdatermékek és szolgáltatások marketingje a rendezvény középpontjában. Úgy a fogyasztók, mint a gyártók számára is érdekesek a különböző termékbemutatók és kóstolók, melyek keretében lehetőség nyílik annak elsajátítására, mely szempontok alapján történik a különböző termékek megítélése, hibák felismerése és a gyártással kapcsolatos következtetések levonása. Az „AB HOF” szakvásár előterében ill. annak teljes időtartama alatt meghatározó hangsúlyt kapnak a minőségversenyek. Kóstolók és bemutatók az alábbi minőségversenyek győztes termékek kategóriáiban.

A termékszemináriumokon a (korlátozott számú) résztvevők kipróbálhatják magukat, új tudásra tehetnek szert és hasznos ötletekkel gyarapíthatják meglévő ismereteiket, például a kenyérsütés területén. A több mint 20%-ban nem Ausztriából érkező kiállítók aránya jelentős mértékben nemzetközivé tette az AB HOF szakvásárt: a látogatók zöme a környező országokból érkezik.

További információ:
Messe Wieselburg
+0043(0)7416/502-0;
www.messewieselburg.at.

MESSE WIESELBURG GmbH

E-mail: info@messewieselburg.at

Tartalom közti banner a cikk végére
no