ÁBER: a kis- és közepes gazdaságok specialistája

Az ÁBER DELUX folyamatos terményszárító már nyolcadik éve az egyik legnépszerűbb szárító a kis- és közepes gazdaságok körében.

Az ország egész területén több mint ötven darabot üzemeltünk be, de vannak már gépeink Romániában és Szlovákiában is. Népszerűségüket a rendkívül kedvező energia-felhasználásnak és az egyszerűségnek köszönhetik. Gázfelhasználásuk a 24 órát üzemelő, nagy teljesítményű nagyüzemi toronyszárítókéval vetekszik, nem hiába a gödöllői Mezőgazdasági Gépesítési Intézet által is bemérten a legjobb kategóriába került. Mindemellett egyszerűen átláthatóak és kezelhetőek. További előnyük, hogy a legtöbb esetben lakóövezet közelében is üzemeltethetőek, mert annyira csendesek. A ventilátorok a szárító belsejében helyezkednek el, melyeket 30cm-es terményréteg vesz körbe, így a termény mint a legjobb hangszigetelő lehetővé teszi, hogy egy működő szárító mellett 1 méter távolságban(!) beszélgetni lehet.

Az ÁBER Gabonatechnika Kft. komplett szárító-, tároló-, tisztítóüzemeket épít már 17 éve, melyek az engedélyezési tervek elkészítésétől indulnak, egészen a beüzemelésig. Az ország egész területén jól ismerjük az eljárási módszereket, és az egyes helyi hivatalok sajátos igényeit, ezért érdemes velünk terveztetni.

Az üzemek tervezése során minding igyekszünk ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe venni, mindemellett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően hasznos javaslatokat tudunk tenni az üzem teljesítményével, elrendezésével és hatékonyságával kapcsolatban.

Ha Önnek van már egy működő vagy részben működő üzeme, és korszerűsíteni szeretné azt, akkor is szívesen állunk rendelkezésére. Az elmúlt években sok helyen cseréltünk már le Bábolna, Colmann vagy egyéb régi szárítót, ahol a gazda igénye szerint vagy megtartottuk a kiszolgáló gépeket (felvonók, rédlerek, magtisztítók), vagy újakat építettünk be helyükre.

A tavalyi rekord terméseknek is köszönhetően egyre nagyobb igény mutatkozik tárolók építésére. Ebben cégünk elsősorban modern fémsilók létesítésében tud az Ön rendelkezésére állni. Mi építettük az ország egyik legnagyobb fémsilóját egy bioetanol-üzemben, és hozzátéve a rengeteg kis- és közepes méretű silót az elmúlt 17 évben, bátran állíthatjuk, hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk silók tervezésében és kivitelezésében is. Ha Önnek nem fémsilóra, hanem magtárra van szüksége, akkor tapasztalt partnercégeinkkel együtt tervezzük meg az Ön tároló-szárító üzemét.

Látogassa meg weboldalunkat, hívjon minket és kérjen ajánlatot!

www.aber.hu

Gelencsér Péter
ügyvezető

terményszárító