fbpx

ÁFA nélkül OLIMAC kukorica betakarító adapter

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 12.

Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy az OLIMAC európai forgalmazójával, a DRAGOTEC nevű társasággal megállapodást kötöttünk, amely szerint azokat a magyarországi termelőket, akik európai adószámmal rendelkeznek, hajlandóak közvetlenül kiszolgálni kedvezményes áron az akció visszavonásáig, amelynek eredményeként a gép fizetése közvetlenül a DRAGOTEC cég részére történhet, ÁFA nélkül, EUR-ban kiállított export számlára.

Az ügyletet, a szállításokat a Pannonagri KFT. bonyolítja le, igényeiket kérjük, jelezzék részünkre. A DRAGOTEC exportőr és az importőr vevő közötti szerződést a Pannonagri KFT. készíti el és íratja alá mindkét féllel.

Az ár magában foglalja a gép helyszínre történő szállítását és helyszíni beüzemelését is.

Ez a konstrukció a következő előnyökkel jár:

A gép vásárlója közvetlen importőrként szerepel, és mint európai vásárló teljesen törvényes úton mentesül az ÁFA megfizetése alól. Feltétel, hogy az importőr rendelkezzen EU adószámmal, melyet az okmányokon fel tudunk tüntetni.

Rendkívül megbízható partnerek esetében felajánljuk azt a lehetőséget, hogy a gép ugyancsak ÁFA nélkül, de két részletben kerüljön kifizetésre:

A nettó ár 50%-át bérleti szerződés alapján a vevő a gép átvétele előtt fizeti meg. A bérleti szerződést ugyancsak a DRAGOTEC céggel köti, így az ügylet ÁFA mentes.

Feltétel: a gép üzembe helyezése előtt a berendezésre biztosítást kell kötni, amelynek kedvezményezettje a Pannonagri KFT.

A gépérték második részének kifizetése a DRAGOTEC által kiállított végszámla ellenében 2014. november 30-ig történik meg 2,5% kamat felszámítása mellett a gép árának 50%-ra.

Feltétel: a bérbevevő társaság ügyvezetőjének, vagy a gépet megvásárló gazdának magánszemélyként készfizető kezességet kell vállalnia a gép második 50%-ának kifizetésére.

Amennyiben a második 50% a jelzett határidőre nem kerül kifizetésre, a bérlő köteles saját költségére a gépet a Pannonagri KFT. telephelyére visszaszállítani.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az OLIMAC kukorica adapter szabadalmaztatott sajátossága az automata törőléc állító rendszer és az extra hosszúságú törőhengerek. Ezeknek köszönhetően az adapter azonos állományban 120-150 kg-mal több kukorica magot gyűjt be a tábláról hektáronként, mint az egyéb kukorica betakarító adapterek.

Hatékony hajtási rendszere miatt a gép meghajtásának energia igénye rendkívül alacsony, soronként minimum 30 LE. Tehát egy 6-soros gép szárzúzóval már 180 LE, egy 8-soros gép szárzúzóval 230 LE kombájn teljesítménytől üzemeltethető biztonságosan.

Térvázas szerkezete és kialakítása miatt a gép súlya is alacsony, egy fixvázas 6-soros adapter 2040 kg, plusz 90 kg a szárzúzó, tehát az összsúly szárzúzóval 2130 kg.

Ugyanez az érték 6-soros összecsukható kivitelben 2250 kg.

A kiváló lehetőség tehát: EU adószámmal rendelkező gazdák részére OLIMAC adapter vásárlás ÁFA mentesen, megbízható törzsvásárlók részére akár két részletben történő kifizetés mellett is: 50% bérleti díjként a gép átvétele előtt, 50% +2,5% kamat 2014. november 30-ig.

A gép műszaki sajátosságai és 21. századi gyártási technológiája filmen is megtekinthetőek a www.pannonagri.hu Video link alatt, kukoricában és napraforgóban történő üzemelésnél.

Természetesen készséggel állunk partnereink rendelkezésére az üzemeltetéshez szükséges alkatrészekkel, szervízszolgáltatással! Az ár a helyszínre szállítást és a helyszíni beüzemelést minden esetben tartalmazza.

Ne feledje: AKCIÓ!!! Veszteségmentes betakarítás, OLIMAC adapter ÁFA nélkül kedvezményes áron! Kérje ajánlatunkat!

Petróczy László

06-30/956-3034

Pannonagri KFT.

2890 Tata, Toldi M. u. 15/A.

Tel: 34/487-111; Fax: 34/487-222

E-mail: [email protected]; web: www.pannonagri.hu