fbpx

Állatjóllét, költségmegtakarítás a Spanvall brojleralommal

Írta: Agrárágazat-2024/3. lapszám cikke - 2024 március 20. -Hirdetés

A Spanvall brojleralom egy olyan világszabadalommal védett termék, melyet úgy terveztek, hogy hozzájáruljon az állatok magas életminőségéhez, mindemellett a gazdák munkáját is megkönnyíti. A faforgács és a növényi rostok egyedülálló keveréke biztosítja, hogy a felszívódási folyamat maradéktalanul végbemenjen, ami kivételesen friss almot, kiemelkedően magas nedvszívó képességet és optimális páratartalmat eredményez az istállókban.

100% pormentes környezet

A Spanvall brojleralom előnye, hogy 100%-ban pormentes. A növényi rost természetes súlya és kötőtulajdonságai által tisztább és egészségesebb környezetet biztosít mind az állatok, mind a gazdák számára. 

Kiemelkedő nedvszívó képességgel az egészséges állatokért

A Spanvall brojleralom saját súlyának 7-8-szorosát képes felszívni és megkötni. Ez a magas abszorpció (nedvszívó/elnyelő képesség) döntő szerepet játszik az ammóniaszint csökkentésében, hozzájárulva így az állatok általános jóllétéhez. Többek között segít megelőzni és elkerülni az olyan betegségeket, mint a mellhártyagyulladás vagy a talpfekély.

Profitorientált gazdálkodás

A Spanvall brojleralom mind a költségek, mind a befektetett munka csökkentését helyezi előtérbe. Az alom használatával a gazdák jelentős időt és költséget takaríthatnak meg. Az ajánlott 1 cm-es szórási vastagság csökkenti a hosszú távú tárolás (pl. szalma, szecskázott szalma stb.) szükségességét, minimalizálja az anyagmozgatást, és javítja az általános hatékonyságot. Mindez lényegében gazdaságosabb és könnyebb működést eredményez. A Spanvall brojleralmot úgy alakították ki, hogy a jövedelmet maximalizálja, és olyan többoldalú megoldást kínáljon, amely nemcsak a működési költségeket csökkenti, hanem a munkaterhelést is, hozzájárulva a gazdaságilag életképes és hosszú távon fenntartható gazdálkodási gyakorlathoz.

Spanvall (DK) kapcsolat
e-mail: [email protected]
telefon: +45 22 10 27 30
Spanvall (HUN) kapcsolat
e-mail: [email protected]
telefon: +36 30 963 1766

További információ: https://www.spanvall.com/#