fbpx

Most pályázat és a Duna Steel Tech is segíti a borászatokat

Írta: - 2023 január 30. -Hirdetés

A kisapostagi vállalkozás az agrárium számos területén szolgálja ki ügyfeleit egyedi tervezésű szénacél, rozsdamentes- és saválló acél termékekkel. A borászatok számára most akár fejlesztési pályázat keretein belül szállíthatnak tartályokat, csőhálózatokat, kezelőjárdákat és más fémszerkezeteket. 

Dinamikus piacon növekvő vállalat

Az esztergályos szakma apáról fiúra száll Hunya Péter családjában, a Duna Steel Tech alapítója mégis csak más pályán tett kitérő után vágott bele egyedi acél termékeket gyártó vállalkozásába. A cég ma fémszerkezetek széles skáláját kínálja, például fehér- és vörösbor erjesztő tartályok, bortároló edények, technológiai csőhálózatok és más acél termékek  gyártója. Mint ilyen, a szektor egyik dinamikusan növekvő szereplője, számos nagynevű borászat kiszolgálója. Nem véletlenül: mára a borászok túlnyomó többsége ismeri az inox és saválló  bortermelési, szállítási és tárolási rendszerek előnyeit. Azt tartják, hogy megfelelő karbantartás mellett egy-egy acél borászati tartály akár évtizedekig szolgál, tehát jó befektetés. Ezért a Duna Steel Tech egyedi tervezéssel szolgálja ki a bortermelő vállalkozások igényeit.

Most pályázat is segíti a borászati fejlesztést

Meglévő és leendő partnereiknek egyaránt jó hír, hogy most borászati gépbeszerzés támogatási pályázat is segíti a szektor bővítés céljait, fejlesztéseit. Az idei év elején ismét lehet borászati gépbeszerzés támogatására pályázni, február 15-ig, a Magyar Államkincstár Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Ügyfélszolgálat felületén keresztül. Ilyen pályázati lehetőség korábban is volt, melyek során a Duna Steel Tech partnerként segített több pályázó borászatot. A cég tehát nemcsak kivitelezőként, hanem már például a pályázat előkészítése során is bekapcsolódhat a lebonyolításba, előzetes adatokkal, kivitelezés során pedig, a minőségi termék mellett, természetesen a pályázat lezárásához szükséges dokumentációval segíti megbízóit.

S hogy kiknek érdemes a Duna Steel Tech-hez fordulnia?

A kisapostagi vállalkozás a borászati tartályok és acélszerkezetek szakterületén folyamatosan növekvő portfólióval rendelkezik. Tevékenységük a borászatok számára szükséges acél eszközök egyedi tervezése, gyártása, például fehér- és vörösbor erjesztő tartályok előállítása akár hűtőpalásttal, bortároló edények gyártása, kezelőjárdák, technológiai csőhálózatok, és más acélszerkezetek tervezése és telepítése, igény szerint mindezt akár automatizálásra előkészítve. A gyártás és a telepítés mindig a megrendelő igényeihez igazodik, mind anyagminőségben, mind a kivitelezés egyéb paramétereiben (méret, szerelvény stb.). Minderre kiváló referencia, hogy a Duna Steel Tech számos jelentős borászattal élő kapcsolatban, rendszeres együttműködésben áll, mint a Laposa birtok, a szekszárdi Mészáros Borház, a Pécsinger Szőlőbirtok vagy éppen Bősze Csaba pincészete Ászáron. Ne feledje, ha a legfeljebb 100 millió forint összegű borászati gépbeszerzési támogatásra pályázna, kérelmét legkésőbb február 15-ig kell benyújtania

Cím: H-2428, Kisapostag, 042/11.
Tel: +36 25 220 788
Email: [email protected]