fbpx
293839

HARDI Commander: profi megoldás a modern gazdálkodóknak

Írta: - 2024 április 02. -Hirdetés

A COMMANDER kialakításánál az irányelv az volt, hogy a gép teljes mértékben kielégítse a modern kor professzionális gazdálkodóinak igényeit. A gazdák ettől a permetezőgéptől azt várják, hogy kiemelkedő legyen a kapacitás, megbízhatóság, biztonság terén, és garantáljon optimális, egyszerű kezelhetőséget és pontos permetezést.

A COMMANDER széles kínálatában megtalálhatóak a 3300, 4500, 5500 és 7000 literes modellek. Szórókeretek közül elérhető a hagyományos DELTA FORCE keret, amelynek munkaszélessége elérheti a 39 métert. A légrásegítéses TWIN FORCE szórókeret 36 méteres munkaszélességig rendelhető.

A gép bal oldala, ahol az összes elsődleges vezérlőelem található, példát mutat a funkcionális kialakításra.

A logikusan elrendezett karok és a jól látható, színkódolt ikonok rendkívül átláthatóvá és kezelhetővé teszik a rendszert, jelentősen csökkentve ezzel a permetezőgép beindításához és működtetéséhez szükséges időt. Ha egy opcionális töltési rendszert (akár szivattyús, akár gyors töltésű FastFiller) szerelnek fel, azt egy további szelep kezeli.

A permetezőgép rendelhető automata intelligens funkciókkal, ezek a következők:

  • AutoFill – Gyors és pontos töltés
  • AutoAgitation – Tökéletes kevertetés
  • AutoWash – Egyszerű, pontos és biztonságos tisztítás

A HARDI TWIN FORCE levegősegítéses technológiája maximális kapacitást, időjárástól független kijuttatást és prémium minőségű permetezési technológiát kínál a felhasználóknak.

Két nagy teljesítményű hidromotoros ventilátor szimmetrikusan szállítja a levegőt a légzsákokban. Ez erőteljes légáramot és egyenletes eloszlást biztosít a teljes munkaszélességen. A kijuttatott levegő mennyisége és a légfüggöny szögének együttes szabályozása a HARDI TWIN egyik legfontosabb jellemzője. Ez lehetővé teszi a még pontosabb célzott kezelést az időjárási viszonyoktól és a kezelt növényi kultúra állapotától függően.

Hardi

Az irányított levegőáram nemcsak a nagyobb kezelési sebességből adódó menetszél okozta elsodródást szünteti meg, de a fúvókák munkáját is „segíti”. A fúvókák csúcsától számított 30 cm távolságban már egy a levegőáram által finomra porlasztott permetezést kapunk. Ennek eredményeként nő a lefedettség, illetve a permetezés hatékonysága.

A HARDI TWIN segítségével a szükséges vízmennyiség akár a felére is csökkenthető, így a vízszállítás és a töltési idő is jelentősen kevesebb lesz. Mivel az elsodródás veszélye alacsony, a haladási sebesség 50%-kal is megnövelhető. A TWIN FORCE emellett kiváló keresztlefedettséget biztosít.

A TWIN FORCE rendszer egyedülálló előnyei:

  • Magasabb haladási sebesség – nagyobb területteljesítmény
  • Megfelelő helyre juttatott növényvédő szer
  • Gazdaságos dózis – kevesebb vízmennyiség
  • Akár 30%-os permetszermennyiség-csökkentés
  • A szél elsodró hatásának drasztikus lecsökkentése

A HARDI SafeTrack rendszer egy forradalmi technológia, amely lehetővé teszi a COMMANDER permetezőgépek tökéletes kormányzását és biztonságos működését. Ez a rendszer minimalizálja a taposási károkat, biztosítva a gazdák számára a maximális hatékonyságot és stabilitást. Egy számítógép állandóan figyeli a haladási sebességet és a fordulási sugarat, hogy optimalizált korrekciót biztosítson. A SafeTrack garantálja, hogy a szórókeret mindig merőlegesen álljon a művelőnyomokra, még táblaszélen is, így biztosítva a tökéletes kijuttatást minden körülmények között.

SafeTrack

A COMMANDER egy valódi csúcskategóriás gép a növényvédelemben, amely a komoly elvárásokat támasztó gazdálkodók számára készült.

Bővebb információ:
https://hardi.com/hu/sprayers/trailed/commander

Forgalmazóink:
Agroázis cégcsoport
https://szantofold.agroazis.hu/markak/hardi.html
Dorker Kft.
https://dorker.hu/gepek/hardi

Hardi