Bezárás

Tavaszi akciós munkagép-ajánlat a QUIVOGNE-tól

Írta: Szerkesztőség - 2017 február 20.

A 2017-es évet akciós ajánlattal indítja a QUIVOGNE, amelyen belül mintegy 25-30% engedménnyel érhetők el egyes munkagépek. Az akcióban szereplő gépek között megtalálhatók különböző magágykészítők, sorközművelők, rövidtárcsák, permetezőgépek és vetőgépek.

A 2017-es évet akciós ajánlattal indítja a QUIVOGNE, amelyen belül mintegy 25-30% engedménnyel érhetők el egyes munkagépek. Az akcióban szereplő gépek között megtalálhatók különböző magágykészítők, sorközművelők, rövidtárcsák, permetezőgépek és vetőgépek.

Az idei évtől a palettánk a cseh Opall-Agri gépeivel is kibővült. Az Opall-Agri gépei az AGROmashEXPO-n is kiemelt figyelmet kaptak. Legfontosabb a 4-5-6 méteres kompaktorok, amelyek főbb felszereltsége az első és hátsó hengersor, Crosskill lezáróhenger, nyírócsavaros kapaszekció, nyomlazítók. A vontatott gépek közül például a 6 méteres Saturn IV 6S most 23.220 EUR-val szerepel a kínálatunkban!

A sorközművelő kultivátorok közül az igazán robusztus kivitelű MaxiPlant szerepel az akcióban. A 6 soros, összecsukható gép ára most 6.370 EUR. Legfontosabb műszaki jellemzői: 700 mm vázmagasság, 120×120 mm-es főtartó, 32×12 mm-es erősített rugóskapák lúdtalpkapával, sorvédő- és sorvezetőtárcsák.

A budapesti kiállításon mutatkozott be hazánkban először a Demeter univerzális kultivátor. A vontatott kialakítású gépen 70×12 mm-es, agresszív kapák helyezkednek el 15 cm osztással. Ez azt jelenti, hogy a Demeter alkalmas a szármaradványos területen végzett tarlóápolásokra csakúgy, mint a kötött területeken a magágykészítésre. A magágykészítéskor fontos az első sorban elhelyezkedő, hidraulikusan állítható simító, a megfelelő talajlezárásra pedig a 600 mm átmérőjű, igen robusztus ékgyűrűs henger. Az 5 méteres vontatott gép akciós ára az év elején 21.860 EUR, simítóval együtt!

A QUIVOGNE cég egyik legismertebb terméke, a korábban Vogel-Noot színekben is értékesített Rollmot szántáselmunkáló henger. Az igen robusztus kivitelű, 70 mm-es tengellyel rendelkező henger felszerelhető Crosskill- vagy Cambridge-gyűrűkkel. A szárnyrészek középen vannak felfüggesztve, így garantált a gép szélén is az egyenletes talajnyomás. A simítóval felszerelt 6,3 méteres gép súlya több, mint 4 tonna, az akciós ára 11.000 EUR.

Az akciós gépek között megtalálhatók még permetezőgépek, rövidtárcsák, függesztett kombinátorok csakúgy, mint a Prosem K szemenkénti vetőgép. Bővebb információért keresse kiemelt kereskedelmi partnereinket vagy a weboldalunkat!

Gazsi Zsolt
tel: 06 30 558 4918
www.quivogne.hu