fbpx

HARDI NANODRIFT – az új légbeszívásos fúvóka a HARDI-tól

Írta: - 2022 december 20. -Hirdetés

A dán permetezőgépgyártó, amely már 1957 óta bizonyít a kiemelkedő növényvédőszer kijuttató megoldásaival, most növeli fúvókapalettáját az új NANODRIFT fúvókával. Ezzel a forradalmian új légbeszívásos fúvókával a gyártó célja a minél jobb elsodródásszabályozás.

Az új fúvóka előnye az, hogy már alacsony nyomáson is minimálisra csökkenti az elsodródást. A cseppképzése fajlagosan durva vagy nagyon durva cseppek között alakul, ezzel is biztosítva a lehető legkisebb elsodródást légzsák alkalmazása nélkül is. Ám még, így sem veszélyezteti a felhasználót a rossz fedési eredményekkel vagy a leveleken történő felesleges lerakódásokkal.

A NANODRIFT fúvóka család már 8 különböző méretben elérhető melyek mérettől függően 1,0 és 6,0 bar közötti munkanyomáson működnek. Ez ideális lehet, ha nagyobb lé mennyiség kijuttatása a feladat.

A HARDI NANODRIFT fúvókák általánosan használt méreteit a német Julius Kuehn Intézet (JKI) hagyta jóvá, és bejegyezték azt az elsodródáscsökkentési technológiai rendszerükbe is. A Julius Kuehn által meghatározott sodródáscsökkentési szint a legkiemelkedőbb világszerte, és az ide történő regisztrációt, már Európa számos országában is alkalmazzák.

Keresse most az új Nanodrift fúvókákat a hivatalos forgalmazóink, az AGROÁZIS és a Dorker Kft. kínálatában!

AGROÁZIS – https://www.agroazis.hu/termekeink/szantofold/hardi-permetezogepek
DORKER – https://dorker.hu/gepek/hardi

Czene Máté