fbpx

Válasz az ellátási láncok problémájára

Írta: - 2022 április 27. -Hirdetés

Az ellátási láncok a mai globalizálódó világunkban kifejezetten hosszúra is nyúlhatnak. Egy mai magyar gazdálkodónak alapvető fontosságú, hogy a gépek, az alkatrész, a műtrágya és egyéb inputanyagok, jöjjenek azok a világ bármely pontjáról, rendelkezésére álljanak a megfelelő időben. Ezt azonban – pillangó effektus módjára – bármilyen apró hatás is keresztül húzhatja.

Hogyan érhető el az, hogy ezek a több láncszemből álló utak lerövidüljenek a leggyorsabb elérést biztosítva a termelőnek? Hogyan lehet hatással egy sztrájk, egy járvány, vagy akár a Szuezi-csatorna kiesése a magyar gazdaságok mindennapi működésére? Milyen kapacitások és gondolkodásmód szükséges egy integrátor részéről ahhoz, hogy ilyen helyzetekben is a problémamegoldás és a gazdák kiszolgálása legyen az elsődleges mindenek felett?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ podcast sorozatunk ötödik részében Balogh Viktor marketingigazgató, Lévai László, a KITE Zrt. raktározási osztályvezetője, valamint Szerdi Tamás logisztikai főosztályvezető.

A jövedelmező biztonságról szóló sorozat előző és legfrissebb epizódjai a következő linken érhetőek el:

KITE jövedelembiztonság

Kite