fbpx

Már 25 éve tartályban utaznak!

Írta: Kristóf Imre - 2022 február 24. -Hirdetés

Különböző tárolóeszközök óriási kínálatát mutatta be a Derby-Túr az AGROmashEXPO-n. Folyékonyműtrágya-tároló tartályok, konténeres gázolajkutak, AdBlue és IBC szállítótartályok, valamint a folyadékok áttárolásához szükséges szivattyúk és csapok is szerepeltek a kiállításon.

A folyékony műtrágya tárolására bemutatott 22 és 28 ezer literes Kingspan AgriMaster tartályok nagy tárolókapacitásuk és tartósságuk miatt közkedveltek a mezőgazdasággal foglalkozók körében. A tartályok nagy mérete ellenére telepítésük viszonylag egyszerű, nem igényelnek külön megerősített alapozást, és szinte a szabadban bárhol felállíthatók. A 22 ezer literes tartályba egy, a 28 ezres verzióba pedig majdnem másfél kamionnyi áru fér bele. Ez azért fontos, mert egy egész kamionra kapják meg a gazdák a legnagyobb kedvezményeket. Egy szállítmány kb. 19 ezer 500 liternek felel meg.

Kingspan AgriMaster tárolótartály a Derby Túrtól
Kingspan AgriMaster tárolótartály a Derby Túrtól

A gazdák kedvence 10 év garanciával

– A 22 és 28 ezer literes tartályunkból 2018-óta több mint 450 db-ot értékesítettünk. Főleg azért szeretik a gazdák, mert erős falú, felül 2, alul pedig majdnem 4 cm-es falvastagsággal rendelkezik. Ellenáll az időjárás változásainak, az UV-sugárzásnak és a mechanikai sérüléseknek is. Mivel a legbiztonságosabbnak ítéljük ezt a tartályt, ezért adjuk hozzá a legjobb, máshol biztosan nem található garanciát is, amit 200%-os garanciának hívunk. 10 éven keresztül, hogyha a tartállyal bármilyen probléma merül fel, és elfolyik belőle a tárolt anyag, akkor nem csak a tartályt javítjuk vagy cseréljük, de megtérítjük a benne tárolt anyagot is! Ez a mai műtrágyaárak mellett akár egy középkategóriás autó árát is jelentheti – mondta az Agrárágazatnak Kovács Máté, a Derby-Túr Kft. értékesítési szaktanácsadója.

Kovács Máté, a Derby-Túr Kft. értékesítési szaktanácsadója.
Kovács Máté, a Derby-Túr Kft. értékesítési szaktanácsadója. (Fotó: Horizont Média, Békési István)

Most éri meg tartályt venni!

Ez év február végéig akcióval készülünk a gazdálkodók számára. Aki ebben a hónapban megrendeli a Kingspan AgriMaster tartályok valamelyikét, amellett, hogy természetesen az eddigiekhez hasonlóan ingyenesen szállítjuk a telephelyre, 3 bónusz közül is választhat. Az egyik az árkedvezmény, a másik egy benzinmotoros Honda szivattyú – amivel akár a földön is megoldott a Nitrosol átszivattyúzása –, a 3. pedig a DT-Nitromix keverőrendszer, mely a Derby-Tút saját keverőrendszere.

gázolajkút az AGROmashEXPO-n
Gázolajkút a Derby-Túrtól (Fotó: Horizont Média, Békési István)

Tankolás akár 35 Ft-tal olcsóbban

A Derby-Túr 25 éves fennállása óta foglalkozik gázolajkutak és mobiltartályok forgalmazásával. Az idei AGROmashEXPO-n is többféle tartályt állítottak ki. 450 liter alatti mobil, 1000 liter alatti IBC tartályokat, valamint a jóval nagyobb, akár több 100 ha-os gazdákat kiszolgáló konténerkutakat, gázolajkutakat is bemutattak az érdeklődőknek. – A nem hatósági áras üzemanyag kb. 30–35 Ft-tal is olcsóbb lehet a benzinkúti árnál, hogyha nagykereskedelmi áron vásároljuk. Ehhez 6500 litert érdemes rendelnie egy nagy tartállyal. Több 10 ezer literes fogyasztásnál akár egy év alatt is behozhatja egy ilyen tartály az árát amellett, hogy a kúthoz járkálás idejét és az egyéb járulékos költségeket is megspórolhatjuk vele.

A Derby-Túr mezőtúri telephelye
A Derby-Túr mezőtúri telephelye

Ingyenes szaktanácsadás bárhol az országban

A cég mezőtúri telephelyén több mint egy hektáros bemutatóterülettel rendelkeznek, ahol megtekinthetők az általuk forgalmazott tartályok és üzemanyagkutak. Szaktanácsadóik személyes, ingyenes felméréssel segítik a gazdákat a döntéseik meghozatalában. – Három szaktanácsadóval dolgozunk, akik segíteni tudnak az érdeklődőknek abban, hogy hogyan spórolhatnak akár milliós költségeket a gázolajfelhasználásukon, vagy abban is, hogy hogyan tárolhatják bombabiztosan cégük részére megvásárolt Nitrosolt – tette hozzá Kovács Máté, a Derby-Túr Kft. értékesítési szaktanácsadója.

Ha Ön is szeretne egy prémium minőségű Nitrosol tartályt, gázolajkutat vagy szállítható tartályt, keresse a Derby-Túr-t a 06 56 354 222-es telefonszámon, vagy a www.gazolajkut.hu weboldalon található elérhetőségek egyikén!