fbpx

Egyszerű, erőteljes, megbízható. STOLL PROFILINE FZ „ÚJ GENERÁCIÓ”

Írta: - 2022 február 24. -Hirdetés

A német STOLL tovább fejlesztette a hosszú évek óta nagyon sikeres Stoll Profiline FZ sorozatát. 14 éve mutatták be először az akkor formabontó, rendkívül innovatív FZ rakodó családot, mely rövidesen nagy sikert aratott az egész világon, és vált Németország új vezető rakodójává. A Stoll ProfiLine Új Gereráció egy minden részletében megújult homlokrakodó, mely emelési magasságát tekintve és teherbírási paramétereiben javult, valamint gyorsabb és stabilabb is lett.

Stoll Profiline
Stoll ProfiLine egy minden részletében megújult homlokrakodó (Fotó: STOLL)

Miért és miben változott az FZ Új Generáció

Az Új Gererációban számos egyedülálló tulajdonságot meghagytak, de sok új pozitív változás is született. A fejlesztések legfőbb okai a traktorok egyre növekvő mérete, növekvő önsúlya és egyre szélesebb mellső kerekek használata.

Stoll Profiline
FZ Új Generáció kiemelkedő tulajdonságai (Fotó: STOLL)

Tekintsük ár a legfontosabb tulajdonságokat és változásokat:

  • Egyik legfontosabb tényező, hogy a már ismert Z-kinematika, azaz a rejtett párhuzamvezető rúd változatlanul szerepel az új FZ rakodókban is, így továbbra is a Stoll rakodók bírnak a legjobb kilátási viszonyokkal. A mellső keresztmerevítő viszont előrébb került, így még jobb kilátás nyílik a munkaterületre és a munkaeszközre.
  • A legjobb minőségű, finomszemcsés acél felhasználása egy nagy torziós merevségű és stabilitású homlokrakodóhoz.
  • A teljes emelőkar kinematikája a mai modern traktorokhoz igazítva. Az emelőgém optimális elhelyezését eredményezi az első tengely tehermentesítésére, valamint a lehető legjobb kormányszög- és tengelyelfordulási távolságot biztosítja.
  • A Stoll „új generációs” FZ rakodók rendelkeznek a legjobb be- és kibillentési szögekkel a versenytárshoz képest. Az extra bebillentési szög emelés közben továbbra is verhetetlen, ami nagyon nagy előny kanállal történő mozgatás esetén.
  • Szélesebb választék emelési magasság és emelőerő tekintetében, így garantáltan az optimális előgém kerül az adott traktortípusra. A különböző homlokrakodó típusok tökéletesen illenek az 50 és 300 LE közötti teljesítményű traktorokhoz.
  • Korábbi típusokhoz képest jelentősen növelték a csapok átmérőjét.
  • Számos egyedülálló és új opcionális felszereltség.
  • Végül, de nem utolsó sorban új dizájnt, modernebb külsőt kapott a Stoll FZ új generáció.
Stoll Profiline
Az átgondolt tervezés, optimálisan elhelyezett és tökéletesen illeszkedő konzol és az új FZ rakodó nagy teljesítmény mellett is kíméli a traktort (Fotó: STOLL)

A STOLL mindig a traktorhoz pontosan illő homlokrakodót kínál:

  • Csúcsteljesítmény az emelőerőt és emelési magasságot illetően.
  • Csúcsértékek a stabilitást és rakodási sebességet illetően.
  • Kényelmes kezelés – a ProfiLine FZ rakodók kifejezetten az igazi profik minden igényének megfelelően lett kifejlesztve.

Válasszon traktormárkájához illő egyedi fényezésű rakodót. Legyen ön is büszke rakodójára.

Stoll Profiline
Egyedi fényezés, gyári színválaszték szinte bármely traktormárkához (Fotó: STOLL)

Sato-Gép Kft.
Walloschek András
+3620/511-4208
+3620/537-3313
www.satogep.hu