Bezárás

Stoll homlokrakodók 10-300LE-ig, a tökéletes választás

Írta: Szerkesztőség - 2013 február 20.

 

 

A Stoll FC CompactLine rakodócsalád 10-60 LE közötti kistraktorokra kínál több különböző teljesítményű rakodót.Az FE Ecoline 110 LE-ig és FZ ProfiLine 300 LE-ig szinte kivétel nélkül felszerelhető bármely traktormárkára és típusra.

Traktortípustól függően akár 4,76 m-es emelési magasságot, és 3.020 kg emelési teljesítmény is elérhetünk egy FZ 80.1-es Stoll rakodóval.

A német gyártmányú rakodó korszerűsége, különleges anyagminősége, és egyedi tulajdonságainak köszönhetően a világvezető homlokrakodók között szerepel, és versenyképes árának köszönhetően a legjobb választás a piacon elérhető rakodók közül.

Nem véletlenül választotta számos nyugati traktorgyártó gyári rakodójaként.

A Stoll a Case IH, Deutz-Fahr, Steyr, New Holland, Same és Lamborghini traktorok gyári rakodója, de természetesen más márkájú traktorra is könnyedén felszerelhetők.

A Stoll 2007 óta az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a világ egyik legjobb, és leghatékonyabb homlokrakodójává nőtte ki magát, melyet bizonyít az egész világon értékesített évi 13.000 db eladott rakodó.

Az új egyedi párhuzamvezetés, mely egy stabilabb „T” profilból áll, és a rakodógém belsejében fut, ennek köszönhetőn sokkal stabilabbak a Stoll rakodók, és nem utolsó sorban jelentősen javultak a kilátási viszonyok is.

Ez a speciális párhuzamvezetés a Stoll homlokrakodók legfőbb védjegye.

A német mérnökök fejlesztésének köszönhetően a rakodó optimálisan helyezkedik el a traktor súlypontjához viszonyítva, csökkentve ezzel az első tengely terhelését.

Különlegesen erős ST650 finomszemcséjű acélból, és egy anyagból hajlított „U” profilú emelőgém Magyarországon egyedinek minősül, ezért garantáltan a hosszú élettartam, és sok más rakodóval szemben stabilabb.

A sok előnyös alapfelszereltség mellett, számos kiváló extra felszereltséget találhatunk a Stoll palettáján, mint például az RTL nívóautomatika, gyorsürítés és telekanál funkció, kamera, elektronikus vezérlés, egyedi fényezés, stb.

Több, mint 30 különböző gyári munkaeszközével sokoldalúan kihasználhatók a Stoll homlokrakodók.

A nagy számban eladott Stoll rakodók a világ rengeteg pontján, és Magyarországon is bebizonyították már, hogy tökéletes választás traktora számára.

 

SATO-GÉP Kft.

9633. Simaság, Szabadság u. 29.

+36-20/537-33-13; +36-20/511-42-08

www.satogep.hu