fbpx

Sikeres bemutatkozás a Kingspan AgriMaster 25,000 litertől

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 18.

A vadonatúj 25.000 literes polietilén folyékony műtrágyatároló tartály hatalmas népszerűségnek örvendett a hódmezővásárhelyi kiállításon tartott bemutatón!

A mezőtúri Derby-Túr Kft. a XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon mutatta be először újdonságát, a Kingspan AgriMaster folyékony műtrágyatároló termékcsalád legnagyobb tagját, 25.000 literes kapacitással. A 6,7 méter magas polietilén állótartály már messziről szemet szúrt a látogatóknak, akik kevesen tudtak kérdés nélkül elmenni mellette.

Az érdeklődők körében láthatóan nagy sikernek örvendett a Magyarországon teljesen egyedülálló megoldás, hiszen a hazai piacon jelenleg nem kapható ilyen anyagból, ilyen minőségben készült termék. Sokan kiemelték, hogy a masszív polietilén kialakítás 10 év garanciával sokat számít, hiszen az eddig használt flexibilis folyadéktárolóik változatos módon mentek tönkre, volt, akiét egy tüske sértette fel, de olyan beszámolót is hallottunk, amely szerint egy patkány rágta ki, ezzel jelentős anyagi kárt okozva. A vásárlók külön örültek a bevezetési akciónak, amelynek keretében májusban több százezer forint kedvezménnyel rendelhetik meg az AgriMaster termékcsalád bármelyik tagját!

Ha Ön is szeretne egy saját profi megoldást a Nitrosol és folyékony műtrágya tárolására, keresse a magyarországi kizárólagos importőr Derby-Túr Kft.-t az alábbi elérhetőségek egyikén:

Derby-Túr Kft.
http://www.gazolajkut.hu
5400 Mezőtúr, Széchenyi út 24.
0656/354-222
[email protected]

CÍMKÉK kiállítás