fbpx

Agrárgépshow – Mezőgazdasági Eszköz és Gép Szakkiállítás

Írta: Szerkesztőség - 2010 december 30.

Etyek, Korda Filmstúdió 2011. február 10-12. 2011 jól kezdődik a gazdálkodók és mezőgazdasági vállalkozások számára.

 

Az agrárium legjelentősebb kereskedőházai és szereplői ugyanis egy merőben új, termékeik és szolgáltatásaik széles palettáját felvonultató szakkiállításon mutatják be jövő évi kínálatukat. Az év egyik fő attrakciója a 2011. február 10-12. között az etyeki Korda Filmstúdióban rendezett Agrárgépshow Mezőgazdasági Eszköz és Gép Szakkiállítás lesz.

A kiállítás főszervezője a Capital Invested & Marketing Kft., amely a Babilon Cégcsoport tagja. A cégcsoport neve ismert az agrárium szereplői előtt, hiszen Médiaügynökségük több hazai piacvezető mezőgazdasági, agrárcégnek biztosít teljes körű reklám- és marketing-szolgáltatásokat.

 

– Évek óta érlelődik a mezőgazdasági vállalkozások körében annak az igénye, hogy egy merőben újszerű tartalom mellett, a piaci szereplők elvárásait megfelelően tükröző szakkiállításon mutathassák meg magukat, termékeiket és szolgáltatásaikat a gazdáknak, egyéb piaci szereplőknek – mondta Katona Zsolt, a cég ügyvezető igazgatója.

 

A Capital Invested & Marketing Kft. ennek az igénynek tesz eleget azzal, hogy a MEGFOSZ-szal történő egyeztetéseket követően, példátlan gyorsasággal kiválasztotta a legmegfelelőbb helyszínt és megszervezte az Agrárgépshow-t.

 

– Kezdetben ötezer négyzetméterre terveztünk, de hamar kiderült, hogy sokkal nagyobb az igény, sokkal több cég jelezte részvételi szándékát, így ma már több mint tízezer négyzetméteres területen állíthatnak ki az agrárium legnagyobb szereplői, köztük a Vogel & Noot, az Amazonen-Werke Kft., az IKR Zrt., a Lemken Hungária Kft, az Invest, a Szegána Kft., a Vaderstad Kft., hogy csak a legnagyobbakat említsem – tudtuk meg Katona Zsolt Vazultól, aki kiemelte azt is, hogy pár nap alatt a helyek nagy része elfogyott.

 

A Capital Invested & Marketing Kft. szervezésében nem csak egy kiemelkedően magas színvonalú szakkiállítás kerül megrendezésre, hanem a kiállításon felvonuló forgalmazóknak, gazdálkodóknak, és családtagjaiknak lehetőségük lesz a borkóstolás mellett kirándulást tenni az etyeki ízek világába.

Ez nem minden, ami ennél is izgalmasabb, hogy a Korda Filmstúdió bár csak tavasszal nyitja meg a látogatói központját, a főszervező kérésére az Agrárgépshow látogatói már februárban, a hivatalos megnyitó előtt bejárhatják a Filmstúdió területét. Így elsőként lesz lehetőségük a hatalmas díszletek között bepillantást nyerni a középkorba, (jelenleg forgatják Jeremy Ironssal a Borgiak-ot), végigsétálhatnak a New York Street-en (Hellboy 2. díszletei között) és további csodákban lehet részük.

– Ez a kiállítás merőben más, mint amit eddig megszokhatott akár a szakma, akár a látogatók– hangsúlyozta Gazsi Zsolt a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) főtitkára.

 

– A MEGFOSZ tagsága pozitívan fogadta és egyet értett a Capital Invested & Marketing Kft. felvetésével, hogy szükség van egy olyan szakkiállításra, ahol a kiállítók Budapesten kívüli területen megkapják azt a rugalmasságot, kedvező árat, amely az ő igényeiknek megfelel. Sajnos az elmúlt évben 50-80 százalékos visszaesést tapasztaltunk a gépforgalmazásban, amin az idei budapesti szakkiállítás sem lendített, hiszen alig páran engedhették meg maguknak, hogy részt vegyenek rajta. A februári, etyeki Agrárshow azonban minden szempontból jobban kielégíti az igényeket, a kiállítóknak kedvezőbbek a feltételek, a látogatók sokkal nagyobb termék és szolgáltatás palettáról válogathatnak. Lesz összehasonlítási alapjuk, hiszen konkurens cégek, széleskörű kínálatát találják meg egy helyen. A legnagyobb gép gyártók, és gép forgalmazók akik Etyeken kiállítanak, nem vesznek részt a budapesti szakkiállításon. Mindemellett pedig az Agrárgéphow-n hangsúlyosabban jelennek meg a szakmai előadások, illetve egyéb a családtagoknak is szórakozást jelentő előadások, show elemek. Maguk a kiállítók is készülnek egy meglepetéssel. Nem csak gépforgalmazók, hanem pénzintézetek is képviseltetik magukat az Agrárgépshow-n, így a hitel lehetőségeket is fel tudják mérni az érdeklődők– mondta Gazsi Zsolt a szakkiállítás részleteiről beszélve.

 

Jövőre tehát egy jó évkezdés lehet az etyeki Korda Filmstúdióban az Agrárgépshow Mezőgazdasági Eszköz és Gép Szakkiállítás a gépforgalmazók, a gazdálkodók és mezőgazdasági vállalkozások számára is. Aki kíváncsi a piacvezető cégek ajánlataira, az itt, Etyeken keresse őket. Tancsa Ágnes