fbpx

Pénzügyileg is a legmegbízhatóbbak között

Írta: Barna Ferenc - 2022 augusztus 16.

Nemcsak szakmailag, de pénzügyileg is a legmegbízhatóbbak között a Phylazonit. A vállalkozás a talajközpontú gondolkodás és a baktériumkészítmények elterjesztésének úttörője Magyarországon.

Vajda Péter
Vajda Péter a Phylazonit Kft. tulajdonosa, ügyvezetője

New Generation, azaz új generáció

A cégvezetőknek is rá kell ébredniük arra, hogy a piaci környezet megváltozott, az éghajlatváltozás és az inputanyagok árának drasztikus emelkedése a termelői igényeket is jelentősen megváltoztatta, amire reagálni kell. Az innováció és a termékfejlesztés magasabb szintre lépett, ez az, ami megerősítette a Phylazonit piacvezető szerepét a baktériumkészítmény gyártók- és forgalmazók piacán.

Az új lehetőségek kiaknázása, a fejlődés lehetetlen volna a szakma, a tudomány és a termelők által felhalmozott tudásanyag és annak tisztelete nélkül. Ezekre a szilárd alapokra építkezik és fejleszti termékeit a legmodernebb technológiákkal és a legjobb szakemberekkel a baktériumkészítményekre szakosodott cég. Ez az, ami ebben a rendkívül kritikus és aszályos évben is eredményes gazdálkodást jelent. A vállalat vezetése a sikert abban látja, hogy nem terméket, termékeket értékesít, hanem 360 fokos szolgáltatásokkal segít a termelőknek, akkor is, ha egy jó évet zárnak, de akkor is, ha bajban vannak.

A Phylazonit a Bisnode objektív cégminősítése alapján már 6 éve a legjobbak között szerepel

Nagy megtiszteltetésnek tekinti a vállalkozás, hogy 2022-ben a legmagasabb, AAA (tripla A) arany tanúsítványt kapták meg. Ez az év a COVID majd a háború által megváltozott gazdasági környezet miatt rendkívüli nehézségek elé állította a cégeket, ezért is nagy eredmény és megtiszteltetés a Phylazonit számára a tanúsítvány.

Mivel a vállalkozás minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg a céget a piacon. AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a gazdasági társaságok 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bízik abban a cég, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfelei, szállítói, munkavállalói felé is tovább fokozza azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte a Phylazonit stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járnak a cégépítésben, fejlesztésben.

A termőtalaj megismerése, javítása, környezetvédelem, fenntarthatóság

A vállalkozás célja, hogy termékeivel minél szélesebb körben hozzájáruljon a környezet védelméhez, a termőtalaj megismeréséhez, javításához, ezáltal pedig a szélsőséges körülményekhez való jobb alkalmazkodáshoz. A cég alapfilozófiája, hogy több évtizedes mezőgazdasági tapasztalattal, példamutatással járuljon hozzá egy újfajta szemlélet kialakulásához, amely ebben a kiélezett gazdasági környezetben is költséghatékony és működőképes modellt jelenthet a termelő számára.

AAA tanúsítvány
A Bisnode tanúsítvány a piacon bizalmat, kiszámíthatóságot sugároz; ez még nagyobb lendületet ad a Phylazonitnak (Agrova Kft.) a küldetésük elvégezésében, miszerint „Szívügyünk a termőföld!”

Forrás: Phylazonit/Közlemény