fbpx

Nufarm Növényvédelmi Megoldások 2022

Írta: - 2022 február 09. -Hirdetés

Letölthető a 2022. évi termékkatalógusunk!

Tavaly is szélsőséges időjárással kellett megbirkóznunk, és a gondjainkat tovább fokozta, hogy a hatóanyag-kivonások és a téli kemény fagyok elmaradása miatt a kártevők még jobban felszaporodtak, valamint a klímaváltozás miatt újabbak is folyamatosan jelennek meg. A nehezítő körülmények között nem feledkezhetünk meg az elszabaduló energia- és inputanyag-árakról sem, ami rendkívül megdrágítja a szántóföldi növénytermesztők munkáját.

Sajnos a hatóanyag-kivonások is folytatódnak, és újabb termékeket kellett a portfóliónkból eltávolítanunk. A Nufarm azonban az aggódás helyett a jövőbe tekint és a fejlesztésekre helyezi a hangsúlyt; az elsődleges célunk, hogy partnereink igényeit a gyomirtóktól a gomba- és rovarölőkön át a növekedésszabályozókig és tapadásfokozókig maximálisan kielégítsük. Ennek érdekében a kutatási tevékenységünkkel nem állunk le, új hatóanyagokat és új hatásmechanizmusokat vezetünk be, amelyek alternatívaként szolgálnak a termelők számára és a fenntartható mezőgazdaság elveivel is egyre jobban összeegyeztethetők.

A Nufarm Növényvédelmi Megoldások 2022 kiadványunkban idén is részletesen bemutatjuk az általunk forgalmazott készítményeket, valamint azokat a csomagajánlatokat, amelyek kedvező hektárköltséggel biztosítanak kimagasló hatékonyságot a növénytermesztők számára. A kijuttatástechnológia meghatározza a növényvédő szerek hatékonyságát, így a védekezés eredményességét. Ezért most is helyet biztosítottunk a permetezés technológiájával foglalkozó résznek, melyet az egyes termékekre vonatkozó konkrét ajánlásokkal egészítettünk ki.

A Nufarm új termékkatalógusa letölthető a képre kattintva.

Salamon György
ügyvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Nufarm logo