Összetett hatóanyag – Vulcan Hibrid 50 és 50S termékek

Írta: - 2022 április 16. -Hirdetés

A Hibrid50 és 50S magas folyékony nitrogén vagy kénes nitrogén hatóanyag-tartalmú termékek, amelyek jelentős szerves anyagot is tartalmaznak. Elsősorban olyan talajtrágyák, amikkel 20-60 kg/ha mennyiségben tudunk nitrogént kijuttatni vetés előtt, a vetéssel együtt vagy a sorközművelések alkalmával.

A vetésnél is használjunk folyékony és összetett hatóanyag-tartalmú tápanyagot!

Vulcan Hibrid 50 vagy 50S

A Hibrid 50S-ben jelentős az ammónium-tioszulfát mennyiség, amely nagy dózisú kénpótlást eredményez. Ebben a termékben valósul meg a 10:1 nitrogén-kén arány, amely ideális a nitrogén hasznosulásához. Használhatjuk kukoricára éppúgy, mint napraforgó, cirok, de még szója termesztéséhez.

A nitrogén mellett hiányt mutat a növény a kénből, cinkből, de még magnéziumból és káliumból is

Mehet a magárokba?

A Hibrid 50 és 50S koncentrátumokat használhatjuk a vetéshez közepes-nagy (50-200 liter/ha) mennyiségben. Érdemes ugyanakkor kiegészíteni folyékony foszforral vagy foszfor-cink (Vital NP+Cink) koncentrátummal. Ugyanakkor vigyázzunk, hogy a mag mellé és ne rá kerüljön a tápanyaga, lehetőleg 5 cm-nél távolabb!

A talajba juttatott tápanyag legalább nem „párolog” el, és kisebb dózis is jobb hatékonyságot eredményez

Sorközművelésre is jó?

Összetétele alapján kimondottan a folyékony tápkultivátor termékei a Hibrid50 és 50S. Ebben az időszakban elsősorban nagy mennyiségű nitrogénre van szüksége a növénynek, de meghálálja a káliumot, a ként, a cinket vagy magnéziumot is. A Hibrid 50S-ben levő ATS elnyújtja a nitrogén hatását, a nagy mennyiségű egyéb folyékony tápanyag pedig fokozza a növény aszálytűrését. A Hibrid 50 és 50S termékekkel sokkal jobb eredményeket fognak elérni, mintha csak nitrogént adnának a növényeknek.

Megrendeléssel, szakmai kérdéssel forduljon a kollegáinkhoz, vagy hívja a következő számot: 06-70-905-500!

i[email protected]
www.vulcanagro.hu

VulcanAgro